LuciFerko írta:Egyébként hosszúhullámon mostanába ki szokott nézelődni?Belenéztem
Sokol404 írta:sőt egyik este a Szülőföldünket nyomkodta egy ilyen kínai adó a 3975ön... igaz csak kb 20 percig.LuciFerko írta:13560 khz-en ma jött valami kínai adásVan belőlük annyi, nem is csodálom. Azokat a zavaróadókat nem bírom: 6025 kHz-en is hallottam már.
1440 kHz-en is China-znak, de ezt már tudjuk.
LuciFerko írta:Ejha, gratulálok!Sokol404 írta:egyik éjjel 279-en jött a türkmén adó meg 216on valami ázsiaiLuciFerko írta:nekem jön egész jól csak az arabok néha belevernek.Nálam "óránként 10 percet" szólt csak, és a fading 'hangtalan' volt, nem hallottam arabot.
Egyébként hosszúhullámon mostanába ki szokott nézelődni?
- Lemerült a(z egyetlen megbízható) hosszúhullámú vevőm.A többivel meg nem élmény...
![]()
Tényleg, másnak van eredménye?
Sokol404 írta:egyik éjjel 279-en jött a türkmén adó meg 216on valami ázsiaiLuciFerko írta:nekem jön egész jól csak az arabok néha belevernek.Nálam "óránként 10 percet" szólt csak, és a fading 'hangtalan' volt, nem hallottam arabot.
- Lemerült a(z egyetlen megbízható) hosszúhullámú vevőm.A többivel meg nem élmény...
![]()
Tényleg, másnak van eredménye?
LuciFerko írta:nekem jön egész jól csak az arabok néha belevernek.Nálam "óránként 10 percet" szólt csak, és a fading 'hangtalan' volt, nem hallottam arabot.