RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#178015  Szerző: zsofi75

Sziasztok, a tegnapi ES terjedés, érdekes jelenséget okozott a Gong Rádió Keceli 99.6 Mhz-es frekvenciáján, a Gong és más külföldi adók váltogatták egymást ezen a frekin. Ezek szerit fogják egy tunerrel a legközelebbi Gong adót és azt adják ki éterbe. Mert igy érthető lenne a jelenség.
 #172550  Szerző: Gr3g0ry

Nightman írta:Ettől még nagyon nem biztos hogy r1 lesz a gongból..
Mivel a Gong hálózatosként üzemel,így meg van rá az esély hogy néhány frekit "elad" a R1-nek.
 #172490  Szerző: Nightman

Ettől még nagyon nem biztos hogy r1 lesz a gongból..
A Part fm-ből sem lett r1..
Off: Ráadásul a Simicskás sztori után a kormány jobban ügyel rá,hogy ne egyetlen szövetséges kezén legyen az egész médiapiac....
 #172474  Szerző: Pihe

Mit jelent pontosan? Ott is R1 szol majd?
 #172473  Szerző: adam1400

Csak beadta a Gong a derekát :D
 #170772  Szerző: mihalylovics

LewyDee írta: Nem tudom, hogy újhelyen mennyi és milyen helyi adók vannak
Ott nincs helyi adó, csak a magyar és szlovák országosak jönnek, ezen kívül két imarádiónak (Európa, Szent István) van ott frekije, ami enyhén szólva tragikomikus.
 #170768  Szerző: LewyDee

Nem lenne hülyeség, ha a Gong is beszállna az R1 hálózatba.

Egy példa:
Hétvégén voltam a sátoraljaúhjelyi zemplén kalandparkban. És sztrímről a pesti rádió1 adása szólt. Nem tudom, hogy újhelyen mennyi és milyen helyi adók vannak, de ez a tendencia azért is érdekes, hogy a helyi rádiónak akkor is konkurenciát jelent, ha nincs is jelen FM-en.
 #170737  Szerző: Kovi02

knoskamatee írta:
kukac írta:
BMáté írta: Rádió 1?!
Az.
Tegyük fel, a Rádió 1 viszi a Gong-hálózatot. Nem lesz baj, hogy két bajai frekijük lesz? Vagy ott marad a Gong? Esetleg az ex-O3-mas frekitől válna meg az R1?
Bocs, az ilyen féloffért.
88,7 sokkal nagyobbat szól,itt is RDS-sel jön,szerintem visszaadnák a 94,3-at vagy esetleg átterveztetik más telephelyre(ilyet amúgy lehet?)
OFF:
Amúgy a bajai adók nagyon durván kikevernek 99,9-re,még Csávolyon is fogtam gyengén.
 #170736  Szerző: knoskamatee

kukac írta:
BMáté írta: Rádió 1?!
Az.
Tegyük fel, a Rádió 1 viszi a Gong-hálózatot. Nem lesz baj, hogy két bajai frekijük lesz? Vagy ott marad a Gong? Esetleg az ex-O3-mas frekitől válna meg az R1?
Bocs, az ilyen féloffért.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52