RADIOSITE Fórum

• Politika

#178216  Szerző: asr27

Attis írta: 2018.07.05. 18:56
Glenn írta:
Marcii írta: 2018.07.05. 18:22Szerintem pedig az Origo vagy a Prosti Srácok hazudik folyamatosan.Kinek mi. :)
Ha nem is folyamatosan, de néha (ritkábban, mint a balliba sajtó) előfordul. De sem én, sem más nem balos (igaz, itt nem nagyon van ilyen) nem ír ilyet, hogy "baromi jó" egy jobbos cikk, hiszen ez vitandító. Hát van, aki szeret provokálni és vitázni. Ez van. :gülü2:
Picit eltérve a témától. Nehéz azt mondani egy jobboldali, magát kereszténynek hazudó egyértelműen provokáló célú sajtóorgánumról, hogy nagyon jó. Nehéz lenne azt mondani, hogy korrekt, ha valakinek a magán- vagy szexuális életében vájkálnak, sőt hazudnak.
Végre, hogy más is leírja a valóságot! :) +1
 #178215  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.05. 18:33
Marcii írta: 2018.07.05. 18:22Szerintem pedig az Origo vagy a Prosti Srácok hazudik folyamatosan.Kinek mi. :)
Ha nem is folyamatosan, de néha (ritkábban, mint a balliba sajtó) előfordul. De sem én, sem más nem balos (igaz, itt nem nagyon van ilyen) nem ír ilyet, hogy "baromi jó" egy jobbos cikk, hiszen ez vitandító. Hát van, aki szeret provokálni és vitázni. Ez van. :gülü2:
csoda is lett volna, ha nem ballibázol valamelyik frissen írt hozzászólásodban, te balkánista agymosott fideszseggnyaló barom!
Azt se tudod mit jelent az, hogy jobb meg baloldal, de osztod itt az agymosott begyöpösödött agyfosásodat, idióta!
 #178214  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.05. 18:06
asr27 írta: 2018.07.03. 13:15 https://444.hu/2018/07/02/a-kozmedia-is ... ortunnepet
Baromi jó cikk.
Baromi jó :lool: :lool: :lool:
Ez ugye nyelvbotlás volt? Inkább baromi hazug... :x
Miért is hazug? Bazdmeg! ott vannak a tények a valóság leírva, erre te meghazudtolod! Hazudni a pestisrácok, origo, ripost, lokál, 888, magyar idők és társaik szoktak, de egyfolytában megállás nélkül, ember!
 #178210  Szerző: Glenn

Attis írta: 2018.07.05. 20:01Te egy kirekesztő, gyűlölködő ember vagy.
Köszi. Szép napot! :)
 #178209  Szerző: Attis

Glenn!
Te jobboldali kereszténynek vallod magad? Tévedsz. Te egy kirekesztő, gyűlölködő ember vagy.
Hiányoltad a linkeket:
https://tenyek.hu/belfold/223907_vona-g ... elete.html
http://www.origo.hu/itthon/20170329-ima ... aszlo.html

Orbán cigányozásáról pár facebook kommenten kívül nem nagyon találtam értékelhetőt.
 #178208  Szerző: Marcii

Glenn írta: 2018.07.05. 19:44 https://www.flagmagazin.hu/flaneur/simi ... katapultal
Ez a jó cikk. Talpnyalók halála. :D
Én három éve megmondtam, hogy a simliska kivégezte magát a "G" nappal. És lőn. :yes:
Pedig a G napon mondta élete talán legigazabb állítását.
 #178207  Szerző: Glenn

https://www.flagmagazin.hu/flaneur/simi ... katapultal
Ez a jó cikk. Talpnyalók halála. :D
Én három éve megmondtam, hogy a simliska kivégezte magát a "G" nappal. És lőn. :yes:
 #178205  Szerző: Glenn

Ugyanmár, te sem linkeltél semmit. Ez meg aztán sajna téged is minősít:
Attis írta: 2018.07.05. 19:12a "nagy" keresztény (még viccnek is pocsék) jobboldali médiumok
A vallás vicc? Ha már rádiós fórum, igen, van egy budapesti rádió, amelyik még ettől is keményebben fogalmazott (kiirtatta volna a keresztényeket, pont karácsonykor), mégis sugározhat tovább. Tolerancia...
A süllyedő hajóról viszont jönnek az üzenetek a cigány miniszterelnökről, meg egyéb érdekfeszítő és fontos személyeskedő megállapításokról. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy a lényeg, hogy ezek vissza ne jöjjenek négy év múlva sem. Nem is fognak. :fuckyou:
 #178203  Szerző: Attis

Glenn írta: 2018.07.05. 19:02
Attis írta: 2018.07.05. 18:56Nehéz azt mondani egy jobboldali, magát kereszténynek hazudó egyértelműen provokáló célú sajtóorgánumról, hogy nagyon jó. Nehéz lenne azt mondani, hogy korrekt, ha valakinek a magán- vagy szexuális életében vájkálnak, sőt hazudnak.
Nem mondom, hogy ilyen nincs. Viszont ez főleg a balliba sajtóorgánumokra jellemző. Pont az, amit leírtál. Persze ez igazából már csak vergődés, egy vesztes szétszéledt társaság vagdalkozása. Ilyenformán leginkább nevetséges a jelenlegi ellenzéki sajtó mocskolódása, hazudozása és leginkább a másik oldal fikázása. Szellemi és erkölcsi bázisát és anyagi hátterét - saját hibájából - elvesztett politikai vonulat mentegetőzése, miszerint erről csakis a kormány tehet. Azaz: "orbántakaroggy". Szánalmas... :gülü:
Főleg a baloldali?? Linkelj már egy ilyet! Nem rémlik pl. olyan, hogy baloldali sajtó "melegez" kormánypárti politikust. Fordítva (ismétlem: a "nagy" keresztény (még viccnek is pocsék) jobboldali médiumok egyik bevett szokása.
 #178202  Szerző: Glenn

Attis írta: 2018.07.05. 18:56Nehéz azt mondani egy jobboldali, magát kereszténynek hazudó egyértelműen provokáló célú sajtóorgánumról, hogy nagyon jó. Nehéz lenne azt mondani, hogy korrekt, ha valakinek a magán- vagy szexuális életében vájkálnak, sőt hazudnak.
Nem mondom, hogy ilyen nincs. Viszont ez főleg a balliba sajtóorgánumokra jellemző. Pont az, amit leírtál. Persze ez igazából már csak vergődés, egy vesztes szétszéledt társaság vagdalkozása. Ilyenformán leginkább nevetséges a jelenlegi ellenzéki sajtó mocskolódása, hazudozása és leginkább a másik oldal fikázása. Szellemi és erkölcsi bázisát és anyagi hátterét - saját hibájából - elvesztett politikai vonulat mentegetőzése, miszerint erről csakis a kormány tehet. Azaz: "orbántakaroggy". Szánalmas... :gülü:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 517