RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#178987  Szerző: nyikolaj

A Music fm vételkörzete elszól Győrig? Csak mert Pár napja az egyik győri komplexumban tanyázott Fittikém egy bizonyos műszaki márka promo játéka miatt.
 #178898  Szerző: tomee

szabogabor10 írta:Kormányzati befolyás alá került vissza. A kérdés az, hogy vajna körébe kerül-e a rádió. Ha nem, és egy másik ner körbe kerül, ezzel együtt pedig megkapják az 5 éves hosszabbítást, az érdekes helyzetet teremthet vajna szempontjából is (R1 miatt). Ez a döntés tisztán erőviszonyok kérdése lesz. Illetve persze a végső szó mindig orbáné.
Nyilván a másik valós lehetőség, hogy nem lát a rezsim “értéket” a rádióban, és egyszerűen bezárják, vagy teljesen újrapozícionálják. Meg lehet tenni a téteket.
Azért ezt a rádiót annak idején kőkeményen a R1 helyett, illetve amolyan Roxy/Rise pótlékként hozták létre, de most ebben a helyzetben - ha tényleg Andy érdekeltségébe kerülne - józan paraszti ésszel végiggondolva hülyeség lenne kinyírni a R1 javára, mert most sem hoz rossz hallgatottságot, ráadásul a pénz amúgy is ugyanoda csorogna be.

Szerintem hülyék lennének egy ennyire felépített és bejáratott brand-et saját tulajdonban pusztán a R1 miatt beáldozni, de nem ez lenne az első eset, hogy valami totál az alapvető logikával szemben történne. (a Hír TV meg az Echo is úgy tűnik, képes lesz megférni egymás mellett...)
 #178896  Szerző: asr27

A siófoki plázs nem vajnáék köréhez tartozik?!
Csak mert augusztus 18-án ott lesz Music fm-es buli... Eddig csak R1-es bulik voltak ot...
 #178894  Szerző: szabogabor10

asr27 írta: 2018.08.06. 18:04 És mi (vagy ki) a sejtésed??
Kormányzati befolyás alá került vissza. A kérdés az, hogy vajna körébe kerül-e a rádió. Ha nem, és egy másik ner körbe kerül, ezzel együtt pedig megkapják az 5 éves hosszabbítást, az érdekes helyzetet teremthet vajna szempontjából is (R1 miatt). Ez a döntés tisztán erőviszonyok kérdése lesz. Illetve persze a végső szó mindig orbáné.
Nyilván a másik valós lehetőség, hogy nem lát a rezsim “értéket” a rádióban, és egyszerűen bezárják, vagy teljesen újrapozícionálják. Meg lehet tenni a téteket.
 #178893  Szerző: asr27

És mi (vagy ki) a sejtésed??
 #178880  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta: 2018.07.30. 15:59
RadioFan írta: 2018.07.30. 15:54 Arról lehet tudni valamit, hogy a Prodo Voice Studio végül kinek a tulajdonában/érdekeltségében áll? A témával kapcsolatos cikkekben nem találtam erről infot, de sajnos sorsdöntő lesz a 89,5 jövő februári újrapályáztatása (vagy a Music szerződésének meghosszabbítása) kapcsán...
Tényleg, kinek a kezében van most a MusicFM? Mi lesz a sorsa jövőre?
Erre én is kiváncsi volnék,van ugyan sejtésem, de konkrétumot nem találtam róla.
 #178829  Szerző: tomee

Ez így érdekes lesz, mert ha visszatáncolnak ők is oda, ahol annak idején voltak, még akár túl is élhetik a pályáztatást. Házon belül meg már hülyeség lenne alájuk tenni.
 #178781  Szerző: zenefalo

A 18 órai híreket hallgatva már nem tudtam kormánykritikus híreket felfedezni. Kezdődik a szélfordulás a hatalom felé :cry:
 #178776  Szerző: Dani

RadioFan írta: 2018.07.30. 15:54 Arról lehet tudni valamit, hogy a Prodo Voice Studio végül kinek a tulajdonában/érdekeltségében áll? A témával kapcsolatos cikkekben nem találtam erről infot, de sajnos sorsdöntő lesz a 89,5 jövő februári újrapályáztatása (vagy a Music szerződésének meghosszabbítása) kapcsán...
Tényleg, kinek a kezében van most a MusicFM? Mi lesz a sorsa jövőre?
 #178775  Szerző: RadioFan

Arról lehet tudni valamit, hogy a Prodo Voice Studio végül kinek a tulajdonában/érdekeltségében áll? A témával kapcsolatos cikkekben nem találtam erről infot, de sajnos sorsdöntő lesz a 89,5 jövő februári újrapályáztatása (vagy a Music szerződésének meghosszabbítása) kapcsán...
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 565