Nem azzal van a baj,hogy az emberek a 90-es, 2000-es évek zenéit kedvelik,mert én is favorizálom.
Viszont... csak saját tapasztalatomat írom le..jól figyelj, és mindenki please
Igen. Én is beszoktam kapcsolni a gépemet,és felmegyek a youtubera,hogy zenét hallgassak. De sajnos ez nem olyan mintha rádiót hallgatnék. Ott ülök a szobámban zúg a gép, néha akad a youtube, a hangfal az nudli teljesítmény. Oke,hogy szól a zene,,de idegesít,hogy ezek a dolgok miatt amit írtam,élvezhetetlen! Így max egy óráig ha hallgatom.
Ahhoz,hogy zenét hallgass neten, számítógépen keresztül, mindig ott kell lenned a gép,klaviatúra közelébe,vagy a hangerő szabályzó közelében,mert nem egyforma minőségben szólnak a zenék a videomegosztón.
Ha neten hallgatnék rádiót az meg még értelmetlenebb. Eleve az is akadozik,bufferel, torz, és sokat késik.Otthon mindenki azt szereti ha ott van az a bizonyos rádiókészülék az ablakban,a konyhában,a fürdőszobában, a fészerben, a kertben,garázsban,bárhol..! Egy számítógép, egy laptop soha nem nyújt olyan élményt mint a klasszikus rádiózás. SOHA!!!
A bevásárlóközpontokban ahol a Sláger fm szól, vagy olyan rádió ahol a 90-es évek zenéi szólnak megint más tészta. Az nagyon helyes.. ott eleve más az akusztika, na és azt sem szabad elfelejteni,hogy egy bevásárlóközpontban nem sokáig van az ember fia. Tehát olyan mintha hallgatnék valamit meg mintha nem.
Én azt szeretném,hogy ezek a mű dolgok háttérbe szoruljanak. Nem kell app meg ilyen hasonló hülyeségek!
Rádiók legyenek az éterben, és rádiókészülékeket hallgassunk! Ne netet!!!
Igen, igazad van,hogy a Petőfi,R1,Music fm stb az elég gáz... de néha muszáj ezeket hallgatni mert a számítógépen való zene hallgatás az csak egy mesterséges erőfeszítés, amit én is néha csinálok "sajnos".
Akkor inkább egy jó cd, vagy pendrive-ra letöltött zenék, és azt a hifibe. De zúgó,zajos számítógépet hallgatni,és mobiltelefon kisteljesítményével bohóckodni, hamar lemerülő aksival számomra nem az igazi.