Kovi02 írta: ↑2018.10.25. 18:01Csak az a baj,hogy a jobb helyi frekik már ki vannak advaSajnos sok igen, de azért járnak le szép számmal a közeljövőben is még.
Kovi02 írta:Megoldás szerintem az lehetne,ha az országos csomagokat átalakítanák,a Kossuth leadna rengeteg helyi/körzeti adót,a Dankó nagyobb adóiból is kapcsolnának le(vagy az egészet KH-ra átrakják),és az így felszabadultból adnának a kereskedelmi rádióknak.Alapvetően igazad van, de azért a Kossuth a nemzeti főadó, mindenhol vehetőnek kell lennie, a Dankó meg zenei rádió, hülyén mutatna AM-en szerintem. Ezzel szemben viszont ott egy használaton kívüli csaknem országos AM-hálózat, oda mehetne az MKR az FM-ről (mivel régen is ott volt), és talán kicsit bátrabban lehetne frekvenciákat keresni és egyeztetni a "mélyen tisztelt" szomszédainkkal, akik amúgy pont ezt teszik velünk.
Kovi02 írta:Mert aki ker.rádiót szeretne itthon hallgatni,annak a Music/R1/Retro trión kívül nincs máshova kapcsolni,és ezek se hasonlíthatók egy nyugat-európai hasonló formatú rádióhoz.Hát a Retro esetében nem értek egyet, mert szerintem mostanra egész jó lett. Legalábbis az amerikaiak által összerakott és sztárolt egykori Sláger Rádiónál (meg a hasonló szlovákoknál is) jobb.

Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!