RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#18095  Szerző: Galaxy

Obladioblada írta:
mg írta:
Obladioblada írta:De legalább szabad bent táplálkozni... Ez nagy dolog. Máshol nem engedik. :D
nálunk se szabad, attól még mondjuk szoktunk :D
Ezért szoktak érdekes dolgok lenni egy keverőpult belsejében. Mi régen még cigiztünk is egy-két rádióban a keverőnél hátradőlve. Régi szép idők... :D
Milyen ismerős... és nem csak a keverő belsejében, hanem a billentyűzet is szokott érdekes meglepetéseket tartogatni. egyszer voltam annyira bátor, hogy pusztán megfordítottam a billt. hát ne tudjátok meg, hogy mi, és mennyi hullott ki belőle... porból morzsákból és mindenféle nem azonosítható dologból szépen kirajzolódott az asztalon a billentyűzet...
és ha már a hátra dőlés, arról is van emlék, ahogy a rádióban az egyik srác az éjjeli műsort már olyan lazán keverte, hogy keverő előtt bőrfotelben hintázva, bal lábbal támasztott az asztalon, jobb lábbal meg a fédereket húzta vonta...
 #18012  Szerző: Obladioblada

mg írta:
Obladioblada írta:De legalább szabad bent táplálkozni... Ez nagy dolog. Máshol nem engedik. :D
Ezért szoktak érdekes dolgok lenni egy keverőpult belsejében. Mi régen még cigiztünk is egy-két rádióban a keverőnél hátradőlve. Régi szép idők... :D
 #18010  Szerző: mg

#18009  Szerző: Obladioblada

Attis írta:Milyen?
Nem akarok nagyon belemenni. Leírtuk már, de egy újszülöttnek minden vicc új alapon leírom még egyszer. Olyan, hogy kimegy a miskolci rendőr az nhh-val adót lefoglalni, és nem érzi úgy, hogy neki erőszakot kellene alkalmazni a kalózadót működtető cég biztonsági emberén, aki az adót védi, megfordul és visszamegy a kapitányságra. Az nhh tehetetlen. Ugyanezen magyar rendőrség debreceni kollégáinak ez nem jelent gondot, el is némult az adó. Nem szeretek politizálni ezen a fórumon (máshol igen, de itt nem), de lássuk be érdekes, hogy a fideszes városban kuss van a két mszp-sben meg dajdaj ezerrel még mindig. Ennyi.
 #18008  Szerző: Obladioblada

mg írta:nemtom, hogy csak előítéletes vagyok-e, de rohadtul nem jön be az a stúdió :)
De legalább szabad bent táplálkozni... Ez nagy dolog. Máshol nem engedik. :D
 #17988  Szerző: mg

nemtom, hogy csak előítéletes vagyok-e, de rohadtul nem jön be az a stúdió :)
 #17986  Szerző: operator

SzD írta:Van azért egy pozitívum is a weboldalaikon. Legalábbis számomra.
Az, hogy tettek ki képeket a stúdióikról. És engem meg érdekelnek a stúdiók (is). Másoknál meg hiába könyörgök, hogy legalább privát úton kapjak pár képet, le se szarják. :mellow:
Az a poros stúdió :lol:
 #17971  Szerző: Attis

Már régóta biztos a halál..
csak a rendőrség tudjuk milyen
Milyen?
 #17966  Szerző: Obladioblada

http://sportgeza.hu/futball/2009/05/11/ ... dvertumra/

Mondom én, hogy a végén még beperlik a kormányt is. :D
sportgéza írta:Felmerül, hogy ha az Advertum - amely a kormánygaranciával a kezében előbb szerződött a futballklubokat képviselő Magyar Hivatásos Labdarúgó-ligával (MHLL), majd szerződéseket kötött és rádiókat vásárolt - elesik a kezességvállalástól és ezzel a hitelektől, akkor a cég élhet-e a kártérítési igénnyel. A kormányhatározat alapján feltehetően nem, azonban a PM-mel kötött szerződések birtokában már elképzelhető a pereskedés.
(szegfűs szmájli miért nincsen?)
 #17959  Szerző: SzD

Van azért egy pozitívum is a weboldalaikon. Legalábbis számomra.
Az, hogy tettek ki képeket a stúdióikról. És engem meg érdekelnek a stúdiók (is). Másoknál meg hiába könyörgök, hogy legalább privát úton kapjak pár képet, le se szarják. :mellow:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 222