RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#17996  Szerző: MrG

mg írta:hát ezek hülyék, pont hogy erre kéne rámenni, meg versenyezni az RTL-lel :D
végre nézhető lenne a magyar televíziózás :lol:
Persze, aztán majd beindul a Hír TV is H. Bóna Mártával! :D
 #17992  Szerző: mg

hát ezek hülyék, pont hogy erre kéne rámenni, meg versenyezni az RTL-lel :D
végre nézhető lenne a magyar televíziózás :lol:
 #17987  Szerző: MrG

Kép
:boldog:

Amúgy sztem nem olyan durva a dolog, mint amennyire felfújják (mármint nem a melleket, azon már nincs mit :) )...
((( ha ilyenem lenne, egész nap magamat fogdosnám :D )))
 #17984  Szerző: Zoshi

Gaál Noémi: viharos villantás

Kiverte a biztosítékot a TV2-nél az időjós mélyen kigombolt felsője, amelyből kikandikált a keble

BUDAPEST ― Még soha nem váltott ki akkora visszhangot a nézők körében időjárás-jelentés, mint Gaál Noémi (38) hét végi cicivillantós mutatványa.

http://www.pixter.hu/video?id=11996

A TV2 férfinézői feltehetően hálásak voltak a sokat mutató öltözékért, azonban többen felháborítónak tartják, hogy enynyire mély bepillantást engedett Noémi a blúzába. Többek között a csatorna vezetősége sem ujjongott, amikor meglátták képernyősüket a merész ruhában. Otthonukban látták az akciót, s információink szerint a megdöbbenéstől alig tudtak megszólalni.

– Szombaton én is otthon,élőben néztem a villantást, és nagyon meglepődtem amikor megláttam Noémi merész dekoltázsát – nyilatkozta Magyar Rita. – Természetesen büszkék vagyunk arra, hogy milyen csinos műsorvezetőnk van, de ez a villantás a merésznél is merészebb volt. A műsor után egyből betelefonáltunk, megkérdeztük, hogyan fordulhatott ez elő, és Noémi és a stylistok is jobban odafigyelnek majd erre a jövőben. A férfinézők lehet, nem örülnek majd, de nem ígérek további izgalmakat, csak sejtetjük, ahogyan eddig is, időjárás-jelentőink formás idomait – zárta le a témát a szóvivő. Az érintett saját bevallása szerint a konzervatív, sportosabb ruhákat részesíti előnyben, ennek ellenére nem tartja túlzásnak a szombati mellvillantást.

– Engem a hétköznapi életben sosem lehet ilyen merész dekoltázzsal látni, de a televízióban sokkal jobban kell ügyelni a látványra – mondta a Blikknek Noémi. – A műsorban látott ruhákért egyébként nem én vagyok a felelős, azokat a stylist választja ki. Persze van beleszólásom, de általában elégedett szoktam lenni a nekem kitett öltözetekkel. Most is megnéztem adás előtt az aznapi választást, de amikor felpróbáltam, akkor sem ítéltem olyan merésznek, mint ahogy a visszhangokból érzem. Azt csak utólag vettük észre, hogy az oldalra fordulós részeknél tényleg kicsit nagyobb betekintést nyertek a nézők, mint gondoltuk. De nem bánom, a laza ruhával azt akartuk kifejezni, milyen meleg nyár lesz. Amikor a párom, Miki meglátta a felvételt, kicsit ugyan kiakadt a merész felső miatt, de tudja ő is, hogy miről szól ez az egész.

Hehe. Nem is olyan rossz csatorna ez a tv2. Tarthatná ezt a színvonalat. :D
 #17288  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
mlaszlo írta:
Chester írta:http://www.fn.hu/media_print/20090427/focit_mindenaron/
Csak azt nem értem, hogy keddenként lesz egy meccs élőben. Mi lesz a többivel? Azókból csak összefoglaló lesz?
Azt hiszem meg is találtam a választ:
A Tv2 szerezte meg a BL jogait
"A Tv2 heti egy meccset ad majd három éven keresztül, a többi mérkőzés a DigiTv még nem is létező, új sportadójára kerül. A UPC és a T-Home előfizetői várhatóan lemaradnak majd egy-két izgalmasabb mérkőzésről."

Ha ez igaz és tényleg egy Digi TV-s sportadóra kerülnek, akkor eléggé kiszúrnak a nézőkkel.
Az egészben egy bosszantó: már megint ki farag rá? Az a néző, aki nézné a meccset, de esélye sincs rá.
Több kérdés is felmerült bennem: 1. ezek után ki kíváncsi a tv6-ra? 2. a BL miatt lesz egy újabb (nagyon sokadik) töltelék csati :sick: , hiszen a BL-n kívül sok mindent nem tud majd adni, mert fociban a komolyabb bajnokságok jogai már elkeltek. 3. mi a lótúrót akar a tv2 a BL-lel? Majd adnak egy-két rangadót, azt jól van. A többi meg megy a töltelék csatin. Mert mondjuk egy Juventus-Eindhoven vagy Real Madrid-Zenit meccs nem fogja lenyomni a Barátok Köztöt. Azt se tartom kizártnak, ha egy pár meccs után nem lesz meg a várt nézőszám, akkor majd éjjel felvételről adnak meccset.
És akkor én még szerencsés vagyok. A HRT2 (horvát állami tv) mindkét meccsnapon élőben közvetít. Aki vételezni tudja, ajánlom szíves figyelmébe az ínséges időkre.
 #17253  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:
Chester írta:http://www.fn.hu/media_print/20090427/focit_mindenaron/
Csak azt nem értem, hogy keddenként lesz egy meccs élőben. Mi lesz a többivel? Azókból csak összefoglaló lesz?
Azt hiszem meg is találtam a választ:
A Tv2 szerezte meg a BL jogait
"A Tv2 heti egy meccset ad majd három éven keresztül, a többi mérkőzés a DigiTv még nem is létező, új sportadójára kerül. A UPC és a T-Home előfizetői várhatóan lemaradnak majd egy-két izgalmasabb mérkőzésről."

Ha ez igaz és tényleg egy Digi TV-s sportadóra kerülnek, akkor eléggé kiszúrnak a nézőkkel.
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 203