RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#1805  Szerző: nyikolaj

Az lenne a legnagyobb hulyeség amit a Diosgyőr tenne!Ha feltekernék a powert,még nagyobb kalamajka lenne.Az EPER szinte az egész Miskolcot lefedi.A probléma az,aki nem tudná,hogy miskolcon a 92.4MHZ-et 2 rádio is használja.A Diosgyőr rádio, és a rádio EPER.
 #1804  Szerző: LuciFerko

tekerjék fel ők is a powert :)
 #1800  Szerző: nyikolaj

De a DIOSGYŐRT ki tudja hallgatni?Az a vicc,hogy még a városrészt sem fedi le!Tiszta folosleg igy műkodniuk.Ráadásul most az EPER is keresztbe tett szegénykének! :mrgreen: Vagy nagyon gyorsan menjen át egy más frekire,vagy ha a 92.4-en akar maradni,akkor jobban teszi a rádio hogy megszunik.Igy nincs értelme! :!:
 #1799  Szerző: jimmer

ezen esetleg lehetne úgy változtatni, hogy megkérni az nhh-h hogy irányítottan adjon mindkettő - és egymást közt megbeszélnék melyik merre. bár volna rá egy 100 asom :D hogy mindkettő a kp felé szeretné szórni a legtöbbet.
 #1770  Szerző: Szepi

Van ilyen hely.A telkünk légvonalban kb. 700m-re van a Diósgyőr adójától, fenn a hegytetőn. Gyönyörű vegyesfelvágott jön a 92.4-en. Lefelé jövet kocsival az egyik kanyarban a Diósgyőr jön, a másikban az Eper.
 #1768  Szerző: tomazo

jimmer írta:szerintem valahogy úgy szólna: a megengedett X W ERP érték ellenére a besugárzott területünk egyes részein adásunkat zavarja a szintén 92.4-en sugárzó másik kisköz rádió bla bla..
az igaz. kellene keresni egy helyet valamelyik adó 1km-én belül. bár a terv elvileg erre való, azért terveztetnek, nem? tehát a terv hibáját kellene megtalálni esetleg.
 #1751  Szerző: jimmer

szerintem valahogy úgy szólna: a megengedett X W ERP érték ellenére a besugárzott területünk egyes részein adásunkat zavarja a szintén 92.4-en sugárzó másik kisköz rádió bla bla..
 #1748  Szerző: tomazo

Pasa írta:Szerintem kérhet, mert Bp-n is volt ilyen eset. Már el is indult a 87,6-on az egyik kisköz, a másik megkapta a 101,4-et.
erröl az a vicc jut eszembe amikor a cigányzenészek osztozkodnak... járni jár, de nem jut....
másrészröl az is érdekes, hogy ha kérnek új frekvenciát akkor mivel indokolják? hogy nem tudnak így 10km-re elsugározni?
 #1729  Szerző: Pasa

jimmer írta:Egyébként ilyen esetben a másik rádió nem kérhet új frekit? valamit hallottam erről hogy van ilyen lehetőség hogyha zavarás van.
Szerintem kérhet, mert Bp-n is volt ilyen eset. Már el is indult a 87,6-on az egyik kisköz, a másik megkapta a 101,4-et.
 #1726  Szerző: jimmer

nem az Eper hibája, a frekvenciát az NHH "mérte ki", köszönhetően az elvileg 1km-es vételkörzetnek. mert ha mindkettő valóban csak annyit szólna el akkor nem veszne össze a két rádió a közös frekin.

Egyébként ilyen esetben a másik rádió nem kérhet új frekit? valamit hallottam erről hogy van ilyen lehetőség hogyha zavarás van.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 45