Nocsak, a szakértő megszólalt... 
Finomabban, kérlek.
noartist

Finomabban, kérlek.
noartist
tisztelettudo írta: ↑2018.11.16. 23:10 Ha szerinted attól jó szakmailag egy rádió, hogy ismeretlen zenéket ad és semmilyen igényfelmérést nem végez, akkor szerintem nincs miről beszélnünk.Ismeretlen zenéket adott a Music FM? Nem gondolod, hogy csak számodra voltak ismeretlenek? Persze az általad megállás nélkül istenített rádió 1 álmodni sem mer ilyen változatos zenei kínálatról meg ilyen friss zenékről, amiket a Music játszik.
tisztelettudo írta: ↑2018.11.16. 21:51 Sajnálom azokat a hallgatókat, akik szerették, és főleg a rádió - remélhetőleg nem tartósan - utcára kerülő munkatársait, de be kell látni, hogy ez a rádió bűn rossz volt. Stabil, üzletileg kifizetődő működés talán sose volt, a programkoncepció, a zene, az arculat minden egy katyvasz volt. Próbáltak állandóan egyedieskedni, menősködni, de sose sikerült érdemi eredményt elérni.Bűn rossz volt ez a rádió? Bűn rossz a Rádió 1! Ahol még a szlogenjükben is hazudnak a hallgatóknak! Átlagosan 10 zenéjükből 8, kiégett, lejárt, megunt sláger!
Az ott valaha dolgozók rémesen rossz véleménnyel voltak a vezetésről.
Ezer baja volt a Music FM-nek, és a bajok többségének egyszerű makacsság volt az oka. Szerintem ez lett a vége is. Ha a politikai döntéshozókat nem győzik meg a Rádió 1 számai a Music FM ellenében, egész biztos vagyok benne, hogy maradt volna a helyén.
Nyilván kár érte, de a Rádió 1-el össze sem hasonlítható színvonalban és szakmai felkészültségben. (Nem is lepődnék meg, ha a Rádió 1-é lenne a nagyteljesítményű, 89.5-ös freki.)
Még mielőtt... a Music FM egy normális piaci környezetben is elvérzett volna.
Még mielőtt... a Music FM egy normális piaci környezetben is elvérzett volna.Oké, tehát akkor most elismerted, hogy nem egyenlőek a lehetőségek, viszonyok Magyarországon a közpénzzel kitömött, maffia fidesz kezében lévő és a független/ nem a királyi kézben lévő rádiók között. Köszönjük, minden világos.
tisztelettudo írta: ↑2018.11.16. 21:51 Nyilván kár érte, de a Rádió 1-el össze sem hasonlítható színvonalban és szakmai felkészültségben. (Nem is lepődnék meg, ha a Rádió 1-é lenne a nagyteljesítményű, 89.5-ös freki.)A Rádió 1 hálózatnak csúfolt rendszere neked a szakmai felkészültséget és a színvonalat jelenti? Na bravó!