Glenn írta: ↑2018.12.06. 19:35
zakopanendre írta: ↑2018.12.06. 17:02Nekem még egy kérdésem van, mégpedig, hogy miért spekuláltok ennyien a Roxy márkanév visszatérésén?
Most ilyen "roxyőrület" van itt. 5-6-7 éve még mindenki azt szerette volna, ha visszatér a Deejay. Kíváncsi leszek, 2025-ben melyik letűnt, egykor népszerű rádiót sírja majd vissza a tagság. Talán a Music FM-et?
Itt véleményem szerint inkább arról van szó, hogy ki lett próbálva sok minden, meg hogy milyen az, amikor újítani próbáltak, de hozzáértés hiányában szinte mind egy zűrzavaros valami lett, amiről még a saját tulaja sem tudta eldönteni, hogy mit is akar vele valójában. Bírtam a Deejay-t, de mindig úgy gondoltam, hogy ha a Roxy-t annak idején nem barmolják szét, nagyjából különösebb visszhang nélkül szűnt volna meg, mert ott is jöttek-mentek az emberek.
A Music FM is a Roxy utáni űr betöltése miatt jöhetett létre, illetve javarészt azt a szellemiséget kívánta továbbvinni a maga módján, de azért az az igazság, hogy nagyjából sose lett annyira összerakva.
Jelen állás szerint Fly-éknál vannak a jogok, és igazából az ő időszaka alatt számított etalonnak a Roxy, plusz Karlo készíti jelenleg is nekik a szignálparkot, tehát ők is tisztában vannak vele, hogy mik azok a dolgok, amik működőképesek. A Retro-t közel hasonló színvonalra sikerült felhúzni, mint anno a Slágert, illetve tényleg nehéz rajta fogást találni, mert tényleg jó lett. Mivel a Music is nyilván űrt fog maga után hagyni, kézenfekvő lenne egy olyan brand visszahozása, amire még emlékszik egy generáció. A R1 sem futna ennyire, ha mondjuk tényleg "DJ FM" néven jegyeztették volna be.
Szóval ez nem gondolom, hogy a dolgok visszasírása, vagy picsogás a múlton, egész egyszerűen perpill olyan világot élünk, ahol a nosztalgiára és már kipróbált dolgokra építve iszonyat pénzeket lehet leakasztani. Ennyi a spekulálás lényege.