Juhász Bálint és Kiss Márti hiányozni fog - erre a tegnap délutáni műszakváltáskor jöttem csak rá igazán.
pavatomi írta: ↑2018.12.10. 04:31 Azért a 2004 november 21-ig tartó igazi Roxy korszakban ment 1-2 magyar zene.Teljes mértékben egyetértek az írásoddal.
Bárány - Jován : Perfect Harmony vagy Dred 2000 év, Draft Dombok felett, most hirtelen így ezek jutnak eszembe, de biztos volt 1-2 magyar még, de alig valami igen. Most is elférne benne Stadiumx, vagy 1-2 VekonyZ szám, akár Willcoxok is, de nem a csicska zenék.
Elég sokan örülnének, ha olyan zenei felhozatal lenne a Roxyn ha beindulna, mint a régin is volt, vegyesen azzal a korszakos zenékkel és vegyesen a maiakkal, ex risefm-es zenékkel stb. Ha nem lesz ilyesmi vonalú rádio Bp-n, az szégyen. Bár itt már mindent el tudok képzelni...
Dani írta: ↑2018.12.07. 18:51A Rádió1 miért kaphatott akkor szerinted még egy esélyt két éve, amikor újraindult? A Roxy miért ne kaphatna akkor már?Hát fogtam is a fejem.
tomee írta:A Retrot azért inkább a kényszer szülte. Hogyha sikerült volna felvásárolni a 103.9-et, most orszagos Sláger rádió szólna.Akkor is fogtam volna. Így legalább új (ha nem is eredeti) a neve.
robert11 írta:Itt mondta valaki hogy 20 évvel ez előtt még elment ez a brand hogy 60as 70es évek, de az óta már hány generáció felnőtt senkit nem érdekel már és a Popptarisznyát is ezzel szúrták el hogy többnyire ilyenek mennek rajta újak nemTök mindegy, hány generáció nőtt fel. Operába is sokan járnak (jó sok pénzért), pedig ott száz években is mérhető régiségű zeneművek hangzanak el. A 60-as és 70-es évek is sok embert érdekel, és a 2000-es évek is sokakat fog érdekelni 2040-ben, pl. téged is. A Poptarisznya pedig ma már egy retro fogalom, hogy férne el benne új zene?
Glenn írta: ↑2018.12.07. 18:42 Én nem értek egyet ezzel. Szerintem egy új rádiónak új név kell.A Rádió1 miért kaphatott akkor szerinted még egy esélyt két éve, amikor újraindult? A Roxy miért ne kaphatna akkor már?
Egyrészt az itt lévő fanatikusokon kívül bizony nem sokan emlékeznek már a Roxyra, illetve annak a fénykorára, ami jó 15 éve volt. Akik meg igen, ők ma már középkorúak, nekik ezen a néven 2000 körüli zenék és hangulat ugrik be.
Másrészt ez külföldön sem gyakorlat. Mindenhol szűnnek meg rádiók, az újak pedig sosem vesznek fel régi nevet. A szlovákoknál pl. a régiek közül egyedül a Funradio létezik, a többi frekin más rádió szól, de más néven.
Szerintem egy jól hangzó új márkát kéne bevezetni, ami nem sokkal nehezebb, mint egy régi feltámasztása. Jó példa erre a Retro, ami másfél év alatt fogalommá vált.