RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#18053  Szerző: Mauro

Amúgy az hogy az analógban egyre kevesebb csati fog maradni az várható volt. A digitális a preferált Ez természetes.
 #18043  Szerző: Mauro

De legalább digitálist bővíthetnék.
 #18036  Szerző: Zoshi

Akkor ott igen. Én csak azt írtam amit én tapasztalok, Pesten.
Kisteleken is, ahol nincs is digitális...
.... :S
 #18035  Szerző: mg

Chester írta:T-n ezzel ellentétben nem csökkent az analóg csat szám a digi óta.
dehogynem, Szegeden igen, de nem is az a röhej, hanem hogy erre való hivatkozással Kisteleken is, ahol nincs is digitális...
 #18034  Szerző: Zoshi

Emberek, ez a upc. Csökkenti a digitális kínálatot, és analogból olyan adót vesz el ami népszerű. (Mezzo) + egy rajzfilmet is kivesz... A mezzoból sztem megint lesz felbojdulás.

Mindíg szídják a multikat h csökkentik az analóg kínálatot. Hát a upc az elég rendesen, az ár meg változatlan... T-n ezzel ellentétben nem csökkent az analóg csat szám a digi óta. Van ahol még növekedett is: Vida-Győr, és a Pr Telekom-nál is.
 #18030  Szerző: Mauro

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Budapest TV műsora 2009. július 1-jétől megszünik digitális
kínálatunkban.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy ezzel egyidejüleg a Bebe TV, a BBC World és a Mezzo csatorna kikerül az
analóg bronze csomag kínálatából, a továbbiakban ezek a csatornák digitális csomagjainkkal érhetők el.
Az előfizető megilletõ jogosultságokat az ÁSZF 8.3 pontja tartalmazza. A módosított ÁSZF megtekinthető.
ügyfélszolgálati irodáinkban és a www.upc.hu weboldalon
 #17603  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: De miért? Mind kettőre lenne igény 24 órába. Ennyire nem veszi figyelembe UPC az előfizetők igényét?
Nem tudom miért ezt választották, ugyanis a VH1-nak így sok értelme nincs. Azt is furcsállom, hogy a Viacom ebbe belement.
Azt én is. Meg plusz költségbe is került két 24 órás csatik osztott műsor időbe adni. Ezért se értem.
 #17600  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: De miért? Mind kettőre lenne igény 24 órába. Ennyire nem veszi figyelembe UPC az előfizetők igényét?
Nem tudom miért ezt választották, ugyanis a VH1-nak így sok értelme nincs. Azt is furcsállom, hogy a Viacom ebbe belement.
 #17594  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:UPC digital tényleg osztott műsor időbe adja még VH1-t CC-t?
Igen, analógon és digitálison is osztottan adják, 02:00-14:00 VH1, 14:00-02:00 CC.

De miért? Mind kettőre lenne igény 24 órába. Ennyire nem veszi figyelembe UPC az előfizetők igényét?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 103