RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#180621  Szerző: tomee

asr27 írta: 2019.01.12. 21:35
tomee írta: 2019.01.12. 21:09
noartist írta: 2019.01.12. 15:30

Azt azért fontos megjegezni, hogy egyre kevesebb a lehetőség.
Most felszabadul két frekvencia, Nem tudom, hogy mi lesz ezeknek a a helyén, oda meg fognak kelleni emberek.
Ki mondta, hogy egyáltalán pályáztatva lesz a 89.5 és a 103.9?
Semmi nyoma annak, hogy egyáltalán terveznék pályáztatni az említett frekiket.
Nem lenne újdonság, ha csak évek múlva lennének pályáztatva, hisz ebben az országban bármit meg lehet csinálni.
96.4-el, 98.6-al hány évig nem kezdtek semmit sem? 95.3-at hány éve nem hajlandóak pályáztatni?
Igazából azt már láttuk, hogy többnyire csak akarat kérdése, hogy mi mennyi idő alatt valósul meg, a 89.5 meg talán fontosabb annál, minthogy huzamosabb ideig parlagon hagyják. Viszont a közeljövőben a 99.5-re is győztest kell hirdetniük, az a koncepció, amit meg oda terveznek, elég érdekesnek tűnik.
 #180617  Szerző: asr27

tomee írta: 2019.01.12. 21:09
tomee írta: 2019.01.12. 13:09

Én nem gondolom, hogy bárki is huzamosabb ideig munka nélkül fog maradni. A Class-nál is ment ez a mizéria, közben kiderült, hogy a háttérben mindenki szervezkedett a maga érdekei és lehetőségei szerint. Feltételezésem szerint azóta az emberek még jobban rá vannak készülve az ilyen eshetőségekre.
Most felszabadul két frekvencia, Nem tudom, hogy mi lesz ezeknek a a helyén, oda meg fognak kelleni emberek.
Ki mondta, hogy egyáltalán pályáztatva lesz a 89.5 és a 103.9?
Semmi nyoma annak, hogy egyáltalán terveznék pályáztatni az említett frekiket.
Nem lenne újdonság, ha csak évek múlva lennének pályáztatva, hisz ebben az országban bármit meg lehet csinálni.
96.4-el, 98.6-al hány évig nem kezdtek semmit sem? 95.3-at hány éve nem hajlandóak pályáztatni?
 #180616  Szerző: tomee

Milán írta: Nyilván ez azoknak lesz szar, akik elveszítik a munkájukat. De ez a szakma ilyen.
Én nem gondolom, hogy bárki is huzamosabb ideig munka nélkül fog maradni. A Class-nál is ment ez a mizéria, közben kiderült, hogy a háttérben mindenki szervezkedett a maga érdekei és lehetőségei szerint. Feltételezésem szerint azóta az emberek még jobban rá vannak készülve az ilyen eshetőségekre.
Én se bagatellizálni akarom ezt a dolgot, de akik most itt vannak, azok már mind voltak máshol is. (90%-ukat nem ebből a rádióból ismertem meg) Most felszabadul két frekvencia, plusz ott a 99.5 is. Nem tudom, hogy mi lesz ezeknek a a helyén, de biztos vagyok benne, hogy másoknak már vannak konkrét elképzeléseik ezzel kapcsolatban, oda meg fognak kelleni emberek.
 #180604  Szerző: noartist

Milán írta: Nyilván ez azoknak lesz szar, akik elveszítik a munkájukat. De ez a szakma ilyen.
 #180601  Szerző: tomee

Dani írta: 2019.01.12. 13:16
A MusicFM DJ-i hova fognak menni például?
Páran megjelennek majd máshol, páran meg foglalkoznak tovább azzal, amivel eleve foglalkoztak. Vállalkozó emberek lévén, éhen halni nem fog senki sem, mert nem csak kizárólagosan abból élnek meg, hogy bejárnak ebbe a rádióba mixelni. Nem is értem sosem ezt a feltételezést, ez azért nem ugyanaz a szféra, mint amikor futószalag mellől teszik utcára az embert.
 #180600  Szerző: Dani

A MusicFM DJ-i hova fognak menni például?
 #180598  Szerző: tomee

#180597  Szerző: noartist

Milán írta: 2019.01.12. 12:11 Volt egy megújulós szpotjuk, végül abból sem lett semmi. Szerintem már azt napot várják, hogy vége legyen. Nyilván ez azoknak lesz szar, akik elveszítik a munkájukat. De ez a szakma ilyen.
A megújulós szpot mai napig rém ciki. A megszűnés után jó lenne hallani valami állásfoglalást az egyik illetékestől.
 #180595  Szerző: Milán

Volt egy megújulós szpotjuk, végül abból sem lett semmi. Szerintem már azt napot várják, hogy vége legyen. Nyilván ez azoknak lesz szar, akik elveszítik a munkájukat. De ez a szakma ilyen.
 #180594  Szerző: Dani

tomee írta: 2019.01.12. 11:47 Amúgy megy valami tájékoztatás, hogy mit terveznek februárban, vagy utána? Mert ahhoz képest, hogy a Sláger nagyjából elintézte a saját túlélését, ez a beletörődős hozzáállás eléggé furcsa.
Szerintem már ők sem akarják tovább folytatni. Az megfigyelhető volt már az elmúlt években is, hogy a műsor szerkezetük semmilyen átalakuláson nem ment keresztül. Valószínűleg másik rádió lesz helyettük, ha lesz, és ezt ők is tudják már nagyon jól.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 565