RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181183  Szerző: asr27

Érdemes megnézni a poszt alatt, hogy már most mennyien dühösek, mennyien sajnálják....
Szomorú, hogy ebben az országban soha nem azt nézik, hogy az emberek mit szeretnének!
Adná át a frekit a Manna, legalább egy ideig ott szólhatna! A médiatanács meg bassza meg!
A mannának soha, de soha életben nem lesz ekkora hallgatottsága, ekkora rajongói tábora!
 #181170  Szerző: Nightman

Önindítóban egy sms:
719000 facebook rajongótok van,szomorú ez a hét..
Felolvasták,de pici csend után tovább is lendültek.. :/
 #181129  Szerző: Glenn

tomee írta: 2019.02.02. 19:45Annyival azért kiegészíteném, hogy a Roxy még piaci alapon ment csődbe, itt meg inkább az van, hogy tudjukmiért, nem kívánatossá vált, és ezért évek óta ellenszélben működött. Egyéb körülmények között még szólna a Class, a Music meg épp hosszabbítást kapott volna +7 évre.
Igen, igazad van, de azért a végén nem is akarták a Roxyt megmenteni. Pedig jó brand volt.
Hogy most mi van, hát igen, szomorú a helyzet. Annyit hozzátennék, hogy ez már 2010 előtt kezdődött. Gondoljunk csak arra, hogy minden szempontból (programming, nyereségesség) maradnia kellett volna a Danubiusnak és a Slágernek is, mégis elkaszálták őket. Igaz, az még kétoldali konszenzussal történt, de akkor is. :(
 #181123  Szerző: tomee

Glenn írta:Szólt, amíg hagyták, de az is tény, hogy az első nagyjából tíz év után már nem volt egy jó rádió. Adták-vették, folyton változott, aztán már a végefelé lecsupaszítva hagyták pusztulni. Hogy ne legyek annyira OFF, úgy látom, a Music FM-mel is ez történik.
Annyival azért kiegészíteném, hogy a Roxy még piaci alapon ment csődbe, itt meg inkább az van, hogy tudjukmiért, nem kívánatossá vált, és ezért évek óta ellenszélben működött. Egyéb körülmények között még szólna a Class, a Music meg épp hosszabbítást kapott volna +7 évre.
 #181122  Szerző: Glenn

tomee írta: 2019.02.02. 19:33
Glenn írta:Ha idézed, sajnos látom. Összebeszéltetek...?
Ne haragudj Glenn, de ezt nem értem :) Arról beszéltem, hogy a Roxynál már 2010 nyarán tisztán lehetett látni, hogy nem fognak neki hosszabbítani, ezért is volt meglepő, hogy ősszel még új stúdiót is nyitottak. 2011 elejére már csak annyira emlékszem, hogy rohadt nagy zűrzavar volt az egész, és emiatt már inkább nem is nagyon hallgattam.
Oké, az jó, ha nem érted. ;)
Szóval, ismerem a Roxy történetét. 1995-ös indulásától hallgattam. Nem ez volt az egyetlen rádió, amelyik így végezte, mert a 2000-es évek közepére már ráéreztek sokan a csőd ízére. :D
Szólt, amíg hagyták, de az is tény, hogy az első nagyjából tíz év után már nem volt egy jó rádió. Adták-vették, folyton változott, aztán már a végefelé lecsupaszítva hagyták pusztulni. Hogy ne legyek annyira OFF, úgy látom, a Music FM-mel is ez történik. :(
 #181121  Szerző: tomee

Glenn írta:Ha idézed, sajnos látom. Összebeszéltetek...?
Ne haragudj Glenn, de ezt nem értem :) Arról beszéltem, hogy a Roxynál már 2010 nyarán tisztán lehetett látni, hogy nem fognak neki hosszabbítani, ezért is volt meglepő, hogy ősszel még új stúdiót is nyitottak. 2011 elejére már csak annyira emlékszem, hogy rohadt nagy zűrzavar volt az egész, és emiatt már inkább nem is nagyon hallgattam.
 #181120  Szerző: asr27

IstvánB írta: 2019.02.02. 19:23 Roxy buli után is szólt még, csak zene. Vicces is volt, hogy bucsubuli is megvolt, de csak nem akar elhallhatni. Aztán egyszercsak off. De itt a topic meglehet nézni.
Persze, hogy szólt még hetekig! Az utolsó egy hétben, ha jól rémlik csökkentett teljesítménnyel és rosszabb hangminőségben! Ráadásul még akkor is nyomták a "megújultunk" promót.
Ez mind a búcsúbuli és a hivatalos engedély lejárta után volt
De ő képtelen felfogni, szegény! :( :wailing:
 #181119  Szerző: asr27

Glenn írta: 2019.02.02. 19:19
tomee írta: 2019.02.02. 19:11Pláne, hogy már 2010 nyarán szó volt róla itt a fórumon is, hogy a tartozásai miatt biztosan nem kap hosszabbítást, tehát már az is csoda volt, hogy akkor ősszel nem kapcsolták le a folyamatos szabálysértések miatt.
Ha idézed, sajnos látom. Összebeszéltetek...? ;)
Tehát megismétlem: A Roxyt lekapcsolták a búcsú után. A Rise nevű rettenet szólt még azután is, hogy elvitték az adót, mert újraindították egy másik adóval, mivel a jól ismert befolyásos... ember mindent megtehetett. De tök mindegy szerintem, a lényeg, hogy a Roxyn volt búcsúadás és volt búcsúparti is utána. :yes:
OFF:
hahahhahahahaah :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: annyira vicces és szánalmas vagy :D
ON:
Ami neked rettenet, az másoknak a legjobb hazai rádiót jelentette az elmúlt 10 évből!
Rettenet a kommunista időket idéző Retro.
Amúgy pedig az sem a Rise volt, ahol leblombázták az adót, hanem a Face!
Ennyire baromira nem vagy képben ebben a témában (SEM)!
Az a "befolyásos ember"pedig nem tehetett meg semmit, mert a vagyonára és az éttermére szemet vetett a jelenlegi maffia hatalom, amit köztudottan el is vettek tőle egy-két törvénymódosítást követően!
 #181117  Szerző: IstvánB

Roxy buli után is szólt még, csak zene. Vicces is volt, hogy bucsubuli is megvolt, de csak nem akar elhallhatni. Aztán egyszercsak off. De itt a topic meglehet nézni.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 565