RADIOSITE Fórum

• Manna FM

#181178  Szerző: djlacee

Amit nem értek, hogy miért Manna FM? Miért nem csak simán Manna, vagy Manna 98.6...
 #181176  Szerző: zenefalo

Úgy tűnik, állítgatják a hangzást, sokat finomodott, emlékeztet a Retro-éra most már.
 #181175  Szerző: zenefalo

asr27 írta: 2019.02.04. 16:08
zenefalo írta: 2019.02.04. 15:55 Már zenék, szignálok, műsorajánlók vannak! Duran Duran - Ordinary World, Stereophonics - Have a nice day, Empire of the sun - high and low (Djemba Djemba remix). Számomra túlkompresszált a hangzás.
Ebből simán kivehető, hogy nem egyezik a célcsoport a Music FM-ével.
Tehát Budapest egy időre Top40/ Dance/House rádió nélkül marad. Utoljára, talán a 90-es évek elején volt ilyen.
2006-ban is volt hasonló, amikor a Deejay május 3-án elhallgatott, és utána másfél évre rá kezdett a Roxy edm-re váltani :( Maradnak a netrádiók a dance-rajongók számára. :x
 #181174  Szerző: asr27

zenefalo írta: 2019.02.04. 15:55 Már zenék, szignálok, műsorajánlók vannak! Duran Duran - Ordinary World, Stereophonics - Have a nice day, Empire of the sun - high and low (Djemba Djemba remix). Számomra túlkompresszált a hangzás.
Ebből simán kivehető, hogy nem egyezik a célcsoport a Music FM-ével.
Tehát Budapest egy időre Top40/ Dance/House rádió nélkül marad. Utoljára, talán a 90-es évek elején volt ilyen.
 #181173  Szerző: zenefalo

Már zenék, szignálok, műsorajánlók vannak! Duran Duran - Ordinary World, Stereophonics - Have a nice day, Empire of the sun - high and low (Djemba Djemba remix). Számomra túlkompresszált a hangzás.
 #181172  Szerző: adam1400

Fehér Mariann is átjött a slágertől
 #181169  Szerző: djlacee

asr27 írta: 2019.02.04. 14:43 Bár nem tőlem kérdezted, de szerinted egy olyan rádiónak, ahol az orbán gáspár féle felház alapító, (aki egyben a miniszterelnök szektás fiával közeli kapcsolatot ápoló személy) vezeti a reggeli műsort, olyan nehéz következtetéseket levonni?
Bizonyára nem fiatalos, pörgős rádió lesz.
Vagy ha mégis? Netán ezek után Magyarországon már a diszkókban is vallásra buzdítják majd az ott lévőket?
Szerintem ítélkezzünk majd akkor, ha tényleg vállalhatatlan a produktum.
 #181168  Szerző: asr27

Bár nem tőlem kérdezted, de szerinted egy olyan rádiónak, ahol az orbán gáspár féle felház alapító, (aki egyben a miniszterelnök szektás fiával közeli kapcsolatot ápoló személy) vezeti a reggeli műsort, olyan nehéz következtetéseket levonni?
Bizonyára nem fiatalos, pörgős rádió lesz.
Vagy ha mégis? Netán ezek után Magyarországon már a diszkókban is vallásra buzdítják majd az ott lévőket?
 #181166  Szerző: djlacee

zenefalo írta: 2019.02.04. 13:09Bár a tartalmat tekintve nem érdekel, nem én leszek a célközönsége.
Még el sem indult, honnan sikerült levonni ezt a következtetést?
 #181161  Szerző: Milán

Azt hittem a stream a szar :D de én is tapasztaltam
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 29