tom írta: ↑2019.02.05. 14:53 Nagyon unalmas ez sok siránkozó hozzászólás. Vissza kellene emlékezni, hogy a Music FM hogy szerezte meg ezt a frekit, hasonló stílusban ahogyan elveszti. Ezt nagyon ne felejtsük el.OFF: Felesleges a visszaemlékezés. Teljesen más pennával írtak akkor és mással írnak ma. A probléma nem ott kezdődik, hogy a politika beleszól a médiába. Inkább ott, hogy a jelenlegi irányító hatalomnak nincs intézményesített korlátja. A sírás ezért megy. Mindenütt, más formában. Itt is. Megértem azt, hogy a rendszerváltást követően meg kellett változtatni bizonyos megkövült törvényeket csak éppenséggel nem az alkotmánnyal, a választójogi és a médiatörvénnyel kellett volna kezdeni.... Ott úgy gondolom eldőlt minden. Késő bánat...! Az meg, hogy később jobb lesz-e. Költői kérdés... A jelenlegi állapot nem túl kecsegtető....
Meg ez a szöveg is egy nagy marhaság: "Ha más ülne (nem akarok neveket írni!) biztos vagyok, hogy ez változna". Emlékezzünk már vissza a Sláger, Danubius megszüntetésre? Vagy annó a Klub rádió térnyerésére. Ha visszaemlékezünk, akkor láthatja, hogy akárki ül ott, akkor is bele fog szólni a politika. Plusz, ha a jelenlegi miniszterelnök nem ülne ott, akkor Music FM se létezhetett volna 7 évig, csak elengedték a kezét.
Marcii írta: ↑2019.02.05. 15:19Én igazából nem nagyon szeretek rádiózni telefonomból kitöröltem az fm rádió alkalmazást ami benne van alapból minden telefonbanDJLaci írta: ↑2019.02.05. 15:05 Ma Már Tényleg Nem Érdemes FM Rádiókat Hallgatni Online Van egy csomó magyar rádió mint Diabló Rádió Az olyan mint a music fmMiért ne lenne érdemes pl. neked?Az előbb írtad,hogy a Dankó a kedvencedAnnak meg van bőven FM frekveciája.
Rebroadcaster írta: ↑2019.02.05. 13:16 A slusszpoén az, hogy a médiatörvény ha jól tudom sarkalatos törvény úgyhogy a jelenlegi állapot még egy jó ideig fenn fog állni. És a változásra akárki üljön is a miniszterelnöki székbe nincs garancia.Már bocsánat, DE amíg orbán ül a miniszterelnöki székbe, addig viszont arra van garancia, hogy ez a rendkívül rossz állapot nem fog változni!
asr27 írta: ↑2019.02.05. 09:53A slusszpoén az, hogy a médiatörvény ha jól tudom sarkalatos törvény úgyhogy a jelenlegi állapot még egy jó ideig fenn fog állni. És a változásra akárki üljön is a miniszterelnöki székbe nincs garancia.tomee írta: ↑2019.02.05. 08:44De egy normális, demokratikus köztársaságban ilyen még véletlenül sincs! Mi az, hogy aki nem ért egyet az ország (sajnos) első emberével, vagy bármi rosszat mond rá, azt tönkre tesszük, bármi áron... nem számít hány tízezer, százezer embernek okozunk ezzel rosszat, akkor is tönkre tesszük! Ezzel megint a fiatalok ellen cselekedtek! Nincs egyetlen egy fiatalos rádió a fővárosban, mert a R1, az minden, de nem az. Hol élünk, basszus, hol élünk?mlaszlo írta: ↑2019.02.04. 18:26Másik dolog, hogy ha nem lett volna 2015-ben az a bizonyos nap, aminek épp a napokban lesz az évfordulója, akkor ez a rádió épp a további hosszabbítását ünnepelné. Kb. tényleg csak ennyin múlott a létezése.
A stábot nagyon sajnálom, az Önindítót is, de ha visszanézünk 2012-re, akkor a Music FM révén ugyanígy lett kivégezve az akkori Rádió 1 és senkit nem érdekelt, hogy mennyien hallgatták.
Ha ez a magyarság, akkor én szégyenlem, hogy magyar vagyok. Ha tehetném már biztosan leléptem volna ebből a szerencsétlen országból.