RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181524  Szerző: ZooLa

Nem tudom ki hogy van ezzel, de a Music FM-nél nem lenne ekkora sírás ha neten folytatták volna mondjuk Music Online néven.
Kiváló példa a Rock FM esete. Ők is előre tudták, hogy mi lesz és terveztek előre aminek meg is lett az eredménye: https://onlinestream.hu/rocker-radio/online/5617-3
Természetesen lehet arra hivatkozni, hogy így nem éri meg, meg úgy nem gazdaságos, de a mezei hallgatót ez egyáltalán nem érdekli. Lényeg, hogy a fenti link jól mutatja, hogy akarni kell a dolgot és érdekes módon van eredménye.
Ja és akik csak online tudták hallgatni, de a rádió a frekvencia elvesztése után továbbra is folytatta volna, akkor ezek a hallgatók lehet, hogy nem vettek volna észre semmit se.
 #181522  Szerző: zenefalo

knoskamatee írta: 2019.02.08. 02:11 Utolsó nap: https://files.fm/u/pncvc5nr
Köszi a felvételt! Észrevétel: a felvétel 7. órájától a 9. órájáig csak csendet hallani! Valami meghibásodott nálad, mert a stream-ről én is rögzítettem az utolsó napot, és nálam rendben ment a műsor azalatt az idő alatt!
 #181520  Szerző: tomee

noartist írta: 2019.02.09. 14:09
tomee írta: 2019.02.09. 11:15
Goldfinger15 írta:https://media1.hu/2019/02/08/biztonsagi-orok-music-fm/
Hát ez már mindennek a teteje!
Abban a tekintetben sajnos szomorú, hogy ez mennyire alávaló és megalázó dolog, viszont abban a tekintetben talán biztató, hogy kb. már egy kismacskától is be vannak fosva, ha csúnyán néz rájuk, annyira paranoiásak lettek mostanra. Csak hát közben akkor is rombolás zajlik, amit nem kvára nem érdemel meg ez a a már elég sokat próbált szakma...

Mégis mitől félnének? Nem tudják újraindítani a rádiót. Ha a stúdióba bemennek, és újraindítanak mindent, akkor sem. Értelme sem lenne.

Áramtalanítani egy rádió szintjét kérdés nélkül, anyám... pedig biztos vagyok benne, hogy még mentek fontos berendezések is, amelyeket csak később kapcsoltak volna le.
Ha megfigyelted ennek a rendszernek a működését, akkor egy idő után tisztán látható, hogy milyen paranoid módon szokták eltenni láb alól a vélt vagy valós ellenségeiket, még akkor is, ha az már gyakorlatilag lefegyverzett és magatehetetlen, és hogy milyen önelégült mosollyal az arcukon tudják felmutatni a vélt ellenségüktől megszerzett zsákmányt (lásd: Magyar Nemzet február 6-ai újraindítása és körbemutogatása a neten).

Nekem ez a gyors zárcsere meg a volt dolgozók be nem engedése tökéletesen beleillik abban a gőgös, pitiáner viselkedésformába, amit ilyenkor szoktak tanúsítani - mert mégis csak arról van szó, hogy a nagy ellenség utolsó bástyáját is sikerült ledönteniük,- és hogy igenis demonstrálni akarják, hogy innentől kezdve ők diktálnak, mert "ezt a csatát is megnyerték". Pedig értelemszerűen tényleg csak összepakolni akarnak bemenni abba a nyamvadt épületbe...

Azért mondom, hogy be vannak szarva, mert itt sem csata sem ellenség nincs már évek óta, mégis mindenkiben hisztérikusan azt látják. Miért van az, hogy ennek egy józan gondolkodó ember számára semmi értelme? Mert ennek az égvilágon tényleg semmi értelme nincs már, csakhogy az ő valóságukban értelmezhetetlen az, hogy a politikának kvára semmi keresnivalója nem kéne, hogy legyen ezen a területen, és hogy mindenkinek tele van a töke már azzal, hogy pusztán csak munkájukat végezni akaró emberekre erőltetik rá a hatalomkoncentrációjukat.
 #181518  Szerző: zenefalo

LuciFerko írta: 2019.02.07. 21:44
noartist írta: 2019.02.07. 21:39
LuciFerko írta: 2019.02.07. 21:34 Január 2. 10:00 óta rögzítem folyamatosan.
Mire? :o
1 TB vinyóra a "szerver" gépen :) Betettem a gép mellé állandóra egy felvevős/streamelős tunert (Régi Sony kicsit feljavítva). Elosztottam rá a tetőantennát, a koaxot meg zavarszűrtem. Nincs "gépzaj" sem a sávban :)
Kép
Mikor és hová teszed közkinccsé ezt a nagy terjedelmű hanganyagot? Gondolom, kell idő, amíg szétvágod megfelelő méretű mp3-ká. Már szomjazok rá, az általam rögzített kisebb mennyiségű Music Fm-felvételeket kezdtem visszahallgatni. Semmi hallgathatót nem találok Fm-en, de interneten sem. :(
 #181516  Szerző: noartist

tomee írta: 2019.02.09. 11:15
Abban a tekintetben sajnos szomorú, hogy ez mennyire alávaló és megalázó dolog, viszont abban a tekintetben talán biztató, hogy kb. már egy kismacskától is be vannak fosva, ha csúnyán néz rájuk, annyira paranoiásak lettek mostanra. Csak hát közben akkor is rombolás zajlik, amit nem kvára nem érdemel meg ez a a már elég sokat próbált szakma...

Mégis mitől félnének? Nem tudják újraindítani a rádiót. Ha a stúdióba bemennek, és újraindítanak mindent, akkor sem. Értelme sem lenne.

Áramtalanítani egy rádió szintjét kérdés nélkül, anyám... pedig biztos vagyok benne, hogy még mentek fontos berendezések is, amelyeket csak később kapcsoltak volna le.
 #181509  Szerző: tomee

#181507  Szerző: szemilan

https://youtu.be/ggLKaPABPYE
Sszilu írta: 2019.02.08. 19:57
szemilan írta: 2019.02.08. 19:21 Sajnos úgy tűnik nem az volt. :( A Hifi ugyan 89.5-re "át tolja" a 89.4 Sankt Pölten-i OE3-t (89.4-en már a Sro 4 trollkodik) , de SDR Sharp segítségével már tisztább képet kaptam. Sajnos Kossuth és talán német adás keveréke hallható így, de semmiképpen sem az OE3. A Kossuth egyértelműen kivehető, de a német szöveg nem. Hamarosan feltöltöm a felvételt. Amiről aztán eldönthetitek, hogy a tuner okozza, vagy sem. Mert már a Kossuthban sem vagyok biztos, hogy az "tényleg ott van".
frekivadasz írta: 2019.02.08. 18:07 Ha az valóban egy 25W-os állomás, ez igen szép vétel, gratulálok!
Öttevényen egyértelműen a wendelsteini BR2, a horvát Narodni , és a barcsi Kossuth szól.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 565