RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181609  Szerző: noartist

Glenn írta: 2019.02.09. 18:50 Urak! Tudjátok, hogy én kormánypárti vagyok, azonban képes vagyok kritikát gyakorolni a tevékenysége felett. Most is megteszem, mert bár az ország vezetésével nagyrészt elégedett vagyok (politika, gazdaság, biztonság), de amit pl. a médiában tesznek, az tényleg sok(k). Hogy a Médiatanács ma már törvény felett álló "hatalom", az tény. Ennek lett az áldozata a - valamikor kormányközeli - Music FM is. Miközben a Rádió 1 szinte bármit megtehet, szabályt sérthet, más rádiókat simán elkaszálnak régi viszonylag enyhe szabálysértés miatt. Ez történt nemcsak a Music FM-mel, hanem így járt a Danubius, Sláger és a Class FM is. Szóval, bár nem baj, ha a Rádió 1 szól az ország nagy részén (most eltekintve attól, hogy jó-e), de az, hogy ehhez vidéki rádiók tömegét hallgattatták el, frekiket ajándékoztak neki (mert másként nem ment volna), durva sértés. Viszont Budapesten, ahol rakat üres freki van még, és nemhogy nem pályáztatnak, hanem a konkurrenciát is lekapcsoltatják, gusztustalan dolog. Tehát mielőtt "valaki" ismét belémállna, ebben egyetértek az itt lévő többséggel.
Másrészt azonban én ebben a nagy siratásban megint nem annyira egy rádió elvesztését érzem, hanem a politikát. A Music FM jó volt, de semmiképp sem pótolhatatlan. Voltak jobb rádiók is (pl. Roxy az első 5-6 évében, vagy a Deejay), és talán lesznek is.
Most én leginkább arra lennék kíváncsi, mit kezdenek az ország egyik legjobb frekvenciájával, mert egyelőre szó sincs a pályáztatásáról. Csak nehogy a konkurrens betetézve a győzelmét, átkerüljön ide... :x

Az utolsó mondatodra csak az elmúlt hónapok egyik fontos rigmusát idézném: ,,Elégtétel”

(Hír TV, Magyar Nemzet)

Ha ezekből indulunk ki, a forgatókönyv valóban nem olyan bonyolult.
 #181575  Szerző: Marcii

Glenn írta: 2019.02.09. 18:50 Urak! Tudjátok, hogy én kormánypárti vagyok, azonban képes vagyok kritikát gyakorolni a tevékenysége felett. Most is megteszem, mert bár az ország vezetésével nagyrészt elégedett vagyok (politika, gazdaság, biztonság), de amit pl. a médiában tesznek, az tényleg sok(k). Hogy a Médiatanács ma már törvény felett álló "hatalom", az tény. Ennek lett az áldozata a - valamikor kormányközeli - Music FM is. Miközben a Rádió 1 szinte bármit megtehet, szabályt sérthet, más rádiókat simán elkaszálnak régi viszonylag enyhe szabálysértés miatt. Ez történt nemcsak a Music FM-mel, hanem így járt a Danubius, Sláger és a Class FM is. Szóval, bár nem baj, ha a Rádió 1 szól az ország nagy részén (most eltekintve attól, hogy jó-e), de az, hogy ehhez vidéki rádiók tömegét hallgattatták el, frekiket ajándékoztak neki (mert másként nem ment volna), durva sértés. Viszont Budapesten, ahol rakat üres freki van még, és nemhogy nem pályáztatnak, hanem a konkurrenciát is lekapcsoltatják, gusztustalan dolog. Tehát mielőtt "valaki" ismét belémállna, ebben egyetértek az itt lévő többséggel.
Másrészt azonban én ebben a nagy siratásban megint nem annyira egy rádió elvesztését érzem, hanem a politikát. A Music FM jó volt, de semmiképp sem pótolhatatlan. Voltak jobb rádiók is (pl. Roxy az első 5-6 évében, vagy a Deejay), és talán lesznek is.
Most én leginkább arra lennék kíváncsi, mit kezdenek az ország egyik legjobb frekvenciájával, mert egyelőre szó sincs a pályáztatásáról. Csak nehogy a konkurrens betetézve a győzelmét, átkerüljön ide... :x
Kedves Glenn! Bár politikai véleményünk és a kormányhoz való hozzáállásunk merőben különbözik,ezzel az írásoddal csak egyetérteni tudok. :yes:
 #181571  Szerző: Attis

Glenn írta:Urak! Tudjátok, hogy én kormánypárti vagyok, azonban képes vagyok kritikát gyakorolni a tevékenysége felett. Most is megteszem, mert bár az ország vezetésével nagyrészt elégedett vagyok (politika, gazdaság, biztonság), de amit pl. a médiában tesznek, az tényleg sok(k). Hogy a Médiatanács ma már törvény felett álló "hatalom", az tény. Ennek lett az áldozata a - valamikor kormányközeli - Music FM is. Miközben a Rádió 1 szinte bármit megtehet, szabályt sérthet, más rádiókat simán elkaszálnak régi viszonylag enyhe szabálysértés miatt. Ez történt nemcsak a Music FM-mel, hanem így járt a Danubius, Sláger és a Class FM is. Szóval, bár nem baj, ha a Rádió 1 szól az ország nagy részén (most eltekintve attól, hogy jó-e), de az, hogy ehhez vidéki rádiók tömegét hallgattatták el, frekiket ajándékoztak neki (mert másként nem ment volna), durva sértés. Viszont Budapesten, ahol rakat üres freki van még, és nemhogy nem pályáztatnak, hanem a konkurrenciát is lekapcsoltatják, gusztustalan dolog. Tehát mielőtt "valaki" ismét belémállna, ebben egyetértek az itt lévő többséggel.
Glenn! :yeah:
Ez itt off topic. De majd ha akarják a modik, törlik.
Azt nem is értettem soha, hogy a Music miért nem terjeszkedett. Már vételkörzet-bővítésekkel simán az ország 2/3-át lefedték volna. /Természetesen az ominózus napig./
A konkurens most éppen él és virul. De van olyan ország, ahol 20 'falusi 'disco sláger agyonjátszásával sikeres lehetsz?
 #181568  Szerző: Glenn

Dani írta: 2019.02.09. 20:40Mi a véleményed, miután Simicska levette a kezét tavaly a MusicFM-ről is többek között, a MusicFM mi okból nem fordult vissza a kormány felé annak érdekében, hogy tovább maradhasson?
A kérdés jó, hiszen a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet megszűnt, a Hír TV pedig "visszafordult". Nem lehet ennyiszer forogni? Vagy esetleg nem kellettek? (volt már akkor Rádió 1)
 #181566  Szerző: Dani

Mi a véleményed, miután Simicska levette a kezét tavaly a MusicFM-ről is többek között, a MusicFM mi okból nem fordult vissza a kormány felé annak érdekében, hogy tovább maradhasson?
 #181564  Szerző: tomee

Goldfinger15 írta: 2019.02.09. 19:51
tomee írta:
Glenn írta:Most én leginkább arra lennék kíváncsi, mit kezdenek az ország egyik legjobb frekvenciájával, mert egyelőre szó sincs a pályáztatásáról. Csak nehogy a konkurrens betetézve a győzelmét, átkerüljön ide...
Szerintem a válasz arra vonatkozóan, hogy "ezt már ugyan úgysem merik megtenni" egyértelműen az lesz, hogy dehogynem. A "kisgömbőcnek" híznia kell addig, ameddig ki nem pukkan, csak sajnos ennek a végét még nem látjuk.
Ha mégis megpályázná az R1 és ne adj isten nyernek, akkor is ott van Velence. Az meg csak frekvencia pazarlás lenne a nagy vételkörzet miatt.
A nyíregyházi Retro-t is simán átkeresztelték Best FM-nek, hogy ne fedjék egymást, szóval tényleg csak fantázia kérdése.
 #181563  Szerző: Glenn

Goldfinger15 írta: 2019.02.09. 19:51Ha mégis megpályázná az R1 és ne adj isten nyernek, akkor is ott van Velence. Az meg csak frekvencia pazarlás lenne a nagy vételkörzet miatt.
Nyugi, jól jön az majd a harmadik hálózatnak... :sealed:
 #181562  Szerző: Goldfinger15

tomee írta:
Glenn írta:Most én leginkább arra lennék kíváncsi, mit kezdenek az ország egyik legjobb frekvenciájával, mert egyelőre szó sincs a pályáztatásáról. Csak nehogy a konkurrens betetézve a győzelmét, átkerüljön ide...
Szerintem a válasz arra vonatkozóan, hogy "ezt már ugyan úgysem merik megtenni" egyértelműen az lesz, hogy dehogynem. A "kisgömbőcnek" híznia kell addig, ameddig ki nem pukkan, csak sajnos ennek a végét még nem látjuk.
Ha mégis megpályázná az R1 és ne adj isten nyernek, akkor is ott van Velence. Az meg csak frekvencia pazarlás lenne a nagy vételkörzet miatt.
 #181557  Szerző: tomee

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 565