zakopanendre írta: ↑2019.03.16. 08:15 kb. 1 - 2 percenként valami belenyekken az adásba, még mindig.Ez már hónapok óta így van.![]()
zakopanendre írta: ↑2019.03.16. 08:15 kb. 1 - 2 percenként valami belenyekken az adásba, még mindig.![]()
Glenn írta:Azért nem gondolnám, hogy nagyon figyelnék a fórumot, különben már tettek volna róla, hogy pl rendes hangzás és keverés legyen - ami évek óta nincs.zakopanendre írta: ↑2019.02.27. 08:18 Vagy nem ütemezték SAM-et.Nekem gyanús, hogy egy hónapig ment óránként ugyanaz a reklám és hírblokk, majd miután itt megjegyeztem, hirtelen eltűnt mindkettő. Lehet, hogy magasról tesznek már az egészre, csak így "kerülővel" tudták meg, milyen szabálysértést csinálnak folyamatosan. Hogy nem is hallgatják a saját adásukat, az abból is látszott, hogy múltkor napokig ment rajta egy netrádió és úgy kellett őket felhívni, hogy állítsák helyre a szerződésben vállalt műsort (mondjuk kár volt...).![]()
zakopanendre írta: ↑2019.02.27. 08:18 Vagy nem ütemezték SAM-et.Nekem gyanús, hogy egy hónapig ment óránként ugyanaz a reklám és hírblokk, majd miután itt megjegyeztem, hirtelen eltűnt mindkettő. Lehet, hogy magasról tesznek már az egészre, csak így "kerülővel" tudták meg, milyen szabálysértést csinálnak folyamatosan. Hogy nem is hallgatják a saját adásukat, az abból is látszott, hogy múltkor napokig ment rajta egy netrádió és úgy kellett őket felhívni, hogy állítsák helyre a szerződésben vállalt műsort (mondjuk kár volt...).![]()