RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#20823  Szerző: Zsolt

systhema írta:Lehet, hogy a lent idézett mondatok már be is következtek? Délután nem szólt semmi a 97,3-mon, csak sistergett. :( Most nem tudom mi a helyzet, mert nem vagyok a vételkörzetben.
:( :( Úgy néz ki:
"JoNeS: Bitonytalan időszakig a SzelektívHallás Nem készit műsort az FM 97.3-on. Információ késöbb" (blackvan.hu üzenőfal)
 #20819  Szerző: systhema

Lehet, hogy a lent idézett mondatok már be is következtek? Délután nem szólt semmi a 97,3-mon, csak sistergett. :( Most nem tudom mi a helyzet, mert nem vagyok a vételkörzetben.
 #20561  Szerző: Pasa

Ez mostani? Elég szomorú ez. Végül a pesti éterben tényleg csak a rágógumi marad... :cry:
 #20549  Szerző: LuciFerko

legújabb hírlevélből:
Az Abszolút FM 97.3-ról még annyit be kell vallanom, hogy komoly esélye van hogy már csak pár hétig tudom működtetni. Nincs meg a megfelelő tőke mellyel ebben az évben működhetne és majd bevételt is
termelhetne ha megerősödik és elterjed. Évek és milliók vannak az eddigi eredményben és kétségtelen hogy sokan segítenek ha kell, de ettől még egyedül csinálok mindent. Nem mondom hogy ez elúszik,
mert a net marad.
 #19605  Szerző: Pasa

Ismét a régi az RDS:
ABSZOLUT
RADIO
97.3 MHZ
A FEKETE
ZENEI
RADIO
 #18355  Szerző: Chriss

jó gondolat, de ezek így is- úgy is "perem" rádiók... nem fednek le ezek semmit Bp-ből (jó, nyilván igen, de az kevés)... autóban még csak-csak, de lakásban, üzletekben sehogy sem... ez a baja pl a Rádió 6-nak is, sokan szeretik, hallgatják, de xy helyekre beérve, meghal vagy minimum élvezhetetlen... akik meg járkálnak össze vissza és tekergetik a rádiót, lehet, hogy még sosem botlottak bele, mert sosem állt meg a kereső...

szóval perem rádiókból sosem csinálsz bp-i lefedettséget, egyszerűen sugárzásilag lehetetlen, így van ez kitalálva...
 #18272  Szerző: Pasa

Na ez is érdekes: most, hogy véget ért Jones élő műsora, a neten és FM-en ugyanazok a zenék mennek, de különböző szignálokkal. A rádióban a régi "Abszolút Rádió, a fekete zenék kedvelőinek" megy. Ezek szerint marad? De jó lenne... 8-)
Amúgy én megvenném a 97,3 mellé a 93,6-ot (úgyis "döglött" freki lett a Calipso óta), és ezeken az Abszolút Rádió lefedné a fővárosnak közel felét. Ha tovább ábrándozok, még harmadiknak odateszem a 104,8-at is (most Budaörs Rádió), és úgy már 70-80 % jönne ki nagyjából... :roll:
 #18266  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:és maradt Abszolút rádió?
Hát RDS nincs, és úgy hallom, csak a 97,3-at mondogatja. Abszolútot még nem hallottam. De amúgy ugyanaz, mint neten, hallgasd meg. Remélem, a holnap esti Szelektív hallás partit is közvetítik. Az élő közvetítés úgyis nagy divat lett mostanában. :)
Amúgy a "Radiovan" vagy "Black Van" név jó is lenne neki...
 #18263  Szerző: LuciFerko

és maradt Abszolút rádió?
 #18262  Szerző: Pasa

Tényleg ez szól! Végre, rájöttek, hogy ezzel a frekivel kéne valamit kezdeni, és ez egy jó választás volt. :yes: Remélem, marad is!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 22