Akkor délután hiába is kerestem...amúgy nem sok esély van a vételre 210 km-ről...az URH adók is csak "fű alatt" jönnek...
zsofi75 írta: ↑2019.04.21. 17:06 Sziasztok,reggel sikerült az Újvidéki DAB frekvencián jelet fognom.Nálad Belje jön? Itt Belje bőven erősebb mint Újvidék,pedig FM-en mindkettő kb. ugyanolyan erős.
Az adókat nem tudta letarolni a Tuner,de a jel megvolt.
Ha DAB antenna lenne fent a tetőn,lehet sikerült volna belehalgatnom is az
adásba.A vétel egy kb 25eves CCIR antennaval történt.
Kovi02 írta: ↑2019.04.20. 09:16Szarvason tetőantennával fogható az új szerb DAB+ adó, legalábbis az első napok tapasztalatai alapján. Belgrád és Belje "mindennapos", de ott sem állandó vétel.Gyurii írta: ↑2019.04.19. 22:31 Koszi, sajnos akkor semmi.. Esetleg tetőatennám ha lenne fognék szerb adót állandóba, igy viszont marad a tropo... Belje szintén “zenész”... Varhatok a roman es magyar beindulasra...Csak kicsit sok az elektromos "zaj" a sávban ott.
Amugy szegedi Arkad tetoparkolo jo kis dx hely beljei adókat fogtam ott.![]()
Tetőantennán én is gondolkozom,mert beltéren kb. 0 a DAB+ lefedettség,pedig az FM adók üvöltenek Cotról és Beljéről is beltéren.
Gyurii írta: ↑2019.04.19. 22:31 Koszi, sajnos akkor semmi.. Esetleg tetőatennám ha lenne fognék szerb adót állandóba, igy viszont marad a tropo... Belje szintén “zenész”... Varhatok a roman es magyar beindulasra...Csak kicsit sok az elektromos "zaj" a sávban ott.
Amugy szegedi Arkad tetoparkolo jo kis dx hely beljei adókat fogtam ott.![]()
Gyurii írta: ↑2019.04.19. 18:25 Békés megyében esetleg van rá mód, esélyem DAB+ fognom? (Nincs még eszközöm, azért kérdezem).Majd ha Szabadka elindul,azzal érdemes lenne próbálkoznod. 11B csatorna oda tervezett. A beljei FM adók már Szegeden sem igazán szólnak,a DAB+ szintúgy.
Od četvrtka 19.4.2019. slušaoci na svojim DAB+ radio prijemnicima na frekvenciji 11B sa lokacije Crveni Čot mogu slušati signale Radija Beograd 1,2 i 202.A szerb DAB+ hálózat újabb taggal bővült,nálam a crveni coti adó így vehető. Az onnan vehető FM adókhoz képest nagyon gyengén szól ez az adó,de még a venaci FM adók is bőven erősebbek