RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#1908  Szerző: Sz.

A ChartShow TV tematikus csatornáit kéne bevezetni Mo.-ra. Azaz nem kell semmit bevezetni, mert FTA mind, kábelhálókon is szabadon továbbítható. És baromi jó zenecsatik...

Meg esetleg a Classic FM TV-t a Performance helyére, ha már ez a tematika úgyis megszűnik (Rock On TV nevéből adódóan).
 #1903  Szerző: Zoshi

A csatorna oldalán ez szerepel:

Channel Relaunch...

Please note that Performance MainStreet will be off air while undergoing rebranding. We will be back as Rock On TV. Stay tuned for more info.

Lefordították nekem hogy újraindul hamarosan. Jól gondolom h Rock On TV lesz a neve? Mer akkor jó lesz. ;)
 #1828  Szerző: Zoshi

Vagy látják h nincs jel, és á biztos mágvoltozott a vételi hely. A perfirmance meg majd írja h nem, megszüntünk. :D
 #1824  Szerző: rsite1

Chester írta:Na ez érdekes:
A ViDaNet Zrt. közleménye (Performance Mainstreet)

Tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy a műsor szolgáltatási paramétereinek megváltozása miatt a digitális Buli csomagban található Performance Mainstreet csatorna továbbítása bizonytalan ideig szünetel. A hibát jeleztük a műsorszolgáltatónak, annak kijavítása folyamatban van.

Megértésüket megköszönve:
ViDaNet Zrt.

Mégse csődölt be?
Vagy kamuzik a Vidanet.
 #1823  Szerző: Zoshi

Na ez érdekes:
A ViDaNet Zrt. közleménye (Performance Mainstreet)

Tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy a műsor szolgáltatási paramétereinek megváltozása miatt a digitális Buli csomagban található Performance Mainstreet csatorna továbbítása bizonytalan ideig szünetel. A hibát jeleztük a műsorszolgáltatónak, annak kijavítása folyamatban van.

Megértésüket megköszönve:
ViDaNet Zrt.

Mégse csődölt be?
 #1821  Szerző: Zoshi

Lentvoltam kutyázás miatt és beláttam az irodába. Felülre crt-re rátették a sima digitális adást HBO-val, alulra meg a Plazmára az HBO HD-t. Biztos hogy összehasonlítsák. :D
 #1812  Szerző: Zoshi

Valamit kell h tegyenek. A Poli fórumon írkáljuk h a VH-1 Classic jöhetne. Hátha. :D
Ha meg nem lesz semmi, akkor csökkentsék a zene csomag díját..
 #1795  Szerző: tomee87

Chester írta:Fasza. Most olvasom netboard fórumon hogy csödbe ment a Performance Mainstreet. Akkor azért fekete a kép napok óta... Kiv leszek mit lesz helyette.
Lehet semmi, Ötös Csatorna helyén se lett semmi, se nálatok, se nálunk :roll:
 #1710  Szerző: Zoshi

Fasza. Most olvasom netboard fórumon hogy csödbe ment a Performance Mainstreet. Akkor azért fekete a kép napok óta... Kiv leszek mit lesz helyette.
 #1639  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Vki írt ma nekik h nyissák ki, vagy feljelenti őket, erre azt válaszolták hogy nem lehet, az akciót nem ők szervezték hanem a T-home. Ezzel el van intézve..
Sejtettem, hogy nem nagyon fognak törődni vele és mivel nem nagyon követnek el jogsértést, így gondolom a felügyeleti szervek sem foglalkoznának vele.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 93