Akkor sajnos ennyi volt ennek az adónak, mai ülésen sem tárgyaltak a hosszabbításáról és mostantól nyári szünetre megy a tanács.
Promenád írta:Nem azt írtam, hogy mindenben megegyezik a 94.9-elblue írta: ↑2019.03.28. 23:26 Ránéztem jobb vevővel, jön de csak kb. úgy mint a 94.9Az érdekes, mert ez vertikálisan megy ki a 94.9 meg horizontálisan.Röpke 200 Watt, meg a két adó elhelyezkedése a difi.
blue írta: ↑2019.03.26. 19:25 Valami változhatott mert sztereóban szokott jönni OH-n, most nyoma sincs a 88-nak (Favorit FM szól a helyén), a többi szegedi jön ugyanúgy.Szomorúan olvasom, ha ez igaz. Múlthéten valami volt Belényesen a 95.4 Favorit csendet sugárzott a 99.9 National-nál még az adó sem ment. Reménykedtem, hogy off egy időre, és lesz helyettük más. (Addig meg tropoval elcsípem a Radio 88-at, de esélytelen ha már OH-n sem hallható, ja és a 2 román is megy újra töretlenül. Gondolom adókarbantartás volt.)
noartist írta:Vagy nekem csal a hallásom, vagy az előbbi Adele-remix alatt tényleg hallható volt a stúdióban történő társalgás.ElőfordulNem volt feltűnő, de szerintem az egyik mikrofon adásban maradt.