shadoe írta:Úgy látom, ez a Wellhello sokaknál vízválasztó a rádiókat illetően. Én már olyan szinten nem bírom a halottpénzikével együtt, hogy első hallásra elkapcsolok. Egyelőre úgy áll a rádiós piacunk, hogy sajnos úgy tűnik, a magyar rádiók igenis belehalnának, ha az 50 agyonjátszott limonádéjukon kívül valamivel többet is fel kéne mutatni. Ha a Sláger Fm valóban ennyire jó és változatos, akkor nagyon sajnálom, hogy én nem tudom hallgatni, kívül vagyok a vételi körzetén.A magyar rádiózásra mikor volt jellemző a vagányság vagy az újdonságokra való nyitottság, törekvés? Csak egy-egy példát tudnék magamtól felsorolni, amikor történt valami merész, valami szokatlan.
homerhamm írta: ↑2019.06.09. 18:29Azért én arra kíváncsi vagyok, hogy vajon mi történhetett a BestFM-el, miért akadt meg az indulása.zakopanendre írta: ↑2019.06.09. 17:38 No Stress ment ma délután. Azt hiszem a Sláger FM tökéletesen le fogja fedni azt a rést, amit a 99.5 pótolna.Szerintem nem is lesz már Pesten Best FM.
zakopanendre írta: ↑2019.06.09. 17:38 No Stress ment ma délután. Azt hiszem a Sláger FM tökéletesen le fogja fedni azt a rést, amit a 99.5 pótolna.Szerintem nem is lesz már Pesten Best FM.
zenefalo írta: ↑2019.06.07. 18:23 Pharrell Williams - Happy című száma ment az előbb, ami 2013-as keltezésű. Kacsintgatunk lassan napjaink zenéi felé? Néhány dal után mintha Class Fm szellemét idézték volna meg nekem. Nem baj, jó az irány!Egy néhány hónapja írt Sláger FM-ről szóló cikkben azt írták, hogy a Sláger FM a megszűnő rádióknak (szerintem a MusicFM-re gondolhattak) a hallgatóit is meg akarják szólítani, ebből kifolyólag simán elképzelhető, hogy előbb utóbb napjaink zenéi is megjelennek a rádióban. Meg hát lehet, hogy a Rádió1-el is fel akarják venni a versenyt, ki tudja.Csak azzal az idegesítő liftező hangzással kezdenének már valamit...