RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#18387  Szerző: mg

khm, ofcoz it's only accurate in Romanian to English translation, there's no accurate translator for hungarian language...
 #18257  Szerző: Pasa

Hát bazz... Mindjárt dobom is ki a csilivili multimédiát, és veszek egy ilyet a kocsiba! :hehe:
 #18252  Szerző: centerweb

Van ezen is ilyen "rejtett" menü. 5mp-ig kell nyomni a "MIX" gombot, és bejön egy ilyen(pédául):

SERVICE TEST MODE
DANUBIUS 103.5 (ugye PS, és a frekvencia, ami AF esetén változik)
ANTENNA: ON (gondolom hogy van csatlakoztatva antenna)

Újra a MIX gombot megnyomva ilyen adatokat lehet megnézni ott az alsó sorban:

LEVEL: itt grafikusan mutatja a jelszintet
QUALITY: MONO/poor/STEREO vételtől függően
MP:4 NK:9 (ez mi? a tökéletesen jövő adóknál ezek az értékek mind 0, a már kicsit gyengébben jövőknál pedig változnak)
RDS-Fehler: (?) pontosan ezt sem tudom mi, az erős adóknál ez a szint 0%, a gyengébbeknél pedig változó. A szótár szerint a Fehler az tévedést jelent, lehet ez a vett RDS jelek hibaarányát mutatja?

A PS-en kívül más RDS adatokat még nem sikerült belőle kicsikarni.
 #18251  Szerző: centerweb

Basszus, 6 évig volt nekünk is ilyen VW Beta, és én sem jöttem rá.
Mostmár ilyen Delta van:

Kép

Remélem ezen is működik a módszer. Egyébként valaki nem tudja hogy mekkora a felvelő memóriája ennek?
 #18243  Szerző: djlacee

próba cseresznye
 #18233  Szerző: LuciFerko

joe írta:
djlacee írta:Az még semmi, de miután 6 éve van meg az autórádiónk, ma rájöttem hogy kell PI kódot előhozni :lol:
Ilyen nincs, de mégis van. :hit: A hozzászóláson felbuzdulva 3 napi kisérletezés után rájöttem, hogy az én autó rádióm is meg tudja jeleníteni a PI kódot. A készülék már 11 éve van nálam és eddig nem próbáltam ezt a spéci "gomb kombinációt". Igaz, sem a "user manual" sem a "service manual" nem írja le ezt az opciót. :shoot:

vagyis Grundig VW Beta 4:
FM üzemmódban 5s hosszan nyomni az "AM" gombot - bemegy egy speciál menűbe, ahol a "TA" gombbal lehet lapozni az RDS paraméterek között (vett freki, PS, PI, PTY ill. rds jelszinttel arányos Bin kód), továbbá a ">>" (seek) gombbal le lehet kérni az elérhető adók listátáját. A menűből az "AM" 5s-ig nyomvatartva megy ki. :yeah: Joe
az LG tud ilyet vajon?
  • 1
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 541