Az előbb lekevertek egy reklámblokkot,csak úgy spontán.
Minden,ami rádiózás.
zenefalo írta: ↑2019.08.28. 11:00 Nem igazán értem, hogy a mostszol.hu-n miért hiányos a Sláger Fm playlistje. Wolf Kati - Szerelem miért múlsz, Lasgo - Something nincs benne pl. Más 2000 utáni dalt pedig megjeleníti, tehát, nem hiszem, hogy csak a 80-90-es számokat mutatja. Vagy maga az állomás nem küld ID-t, amikor azok a dalok mennek?A Sláger FM-nél mindig voltak gondok a dalcímkiírással. Csomó hiányzik innen is
Csongii írta: ↑2019.08.12. 05:44 Tegnap egész délután háttérként szólt egy ismerősömnél. Zeneileg szerintem rendben van, viszont amikor jött a Jáksó műsora.... hát nem értem, hogy ez mi is akar lenni, meg egyáltalán miért adnak neki még mikrofont!?A Class FM-es "műsora" után csodálom, hogy bármilyen műsort is kaphatott. Bár úgy, hogy ő a programigazgató, nem lehetett nehéz megoldani...
Csongii írta: ↑2019.08.12. 05:44 Tegnap egész délután háttérként szólt egy ismerősömnél. Zeneileg szerintem rendben van, viszont amikor jött a Jáksó műsora.... hát nem értem, hogy ez mi is akar lenni, meg egyáltalán miért adnak neki még mikrofont!?Pluszba még ő a rádió programigazgatója is!
Csongii írta: ↑2019.08.12. 05:44 Tegnap egész délután háttérként szólt egy ismerősömnél. Zeneileg szerintem rendben van, viszont amikor jött a Jáksó műsora.... hát nem értem, hogy ez mi is akar lenni, meg egyáltalán miért adnak neki még mikrofont!?Szombaton elviselhetőbb, mert nem húzza le a zene felénél.