RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#184866  Szerző: Kovi02

Glenn írta: 2019.08.30. 16:57 ...
ksimiglai írta: 2019.08.30. 16:21...
OFF
Ezt miért ide?? (egy KarcFM/Klubrádió topicban még elférne,de itt??)
(azt a részt nem követem,de nincs egy külön politika topic?)
ON
 #184863  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.08.30. 16:21Az egyik az iskolázatlan,ilyen vagy te is.
Ezt mire alapozod? Érdekelne, hogy ha sértegetsz, annak van-e alapja. Ha van, elfogadom, de nyilván én tudom jobban, hogy mennyire vagyok iskolázott. :x
A te intelligenciádról és felkészültségedről nekem is megvan a véleményem, mégsem ezzel jövök, mert vannak érveim is.
ksimiglai írta:Ezek hiszik el a migránsos baromságot
Na itt mire gondoltál vajon? Mert ha arra a migránsos baromságra, hogy nem is akarnak jönni, aki mégis, az meg kell nekünk, akkor egyetértünk.
ksimiglai írta:A másik a lelkisérült (pl katolikus iskolába járók,fanatikus vallásosak, embergyűlölő nyuggerek,látens homik stb).
Ez pedig - hogy is mondjam - kirekesztő duma. Kibukott a diktatórikus éned. Aki vallásos, nyugdíjas (neked nyugger, persze, mert te meg sem éled azt a kort, hajrá drog), "homik" (nem merted leírni, hogy meleg :shock: ), mellőzendők. Mint Hitler. Gratulálok! :x
ksimiglai írta:A harmadik pedig aki profitál belőle.A párttagok és a gazdasági holdudvar nyertesei.Már ha épp nyerésre állnak.
Ez pedig a te kedvenceidre vonatkozik és - szerencsére - nem állnak nyerésre, sőt. :yes:
ksimiglai írta:Ha esetleg - és állításod szerint- intellgiensebb vagy nálam,akkor gondolom vagy lelkisérült vagy, vagy üzleti nyertes.
Egyik sem - elébb leírtam - ez inkább rád igaz. De ha gondolod, egy kvíz erejéig megmérethetjük magunkat és kiderülhet, melyik oldal az iskolázatlan. ;)
Tudod, nem az a kutya az erősebb, amelyik hangosabban ugat. :)
 #184857  Szerző: ksimiglai

Most jól figyelj,mert úgyis moderálják, és nem mondom el többször.
Háromféle diktatúraszerető van.

Az egyik az iskolázatlan,ilyen vagy te is.Ezek hiszik el a migránsos baromságot stb.A másik a lelkisérült (pl katolikus iskolába járók,fanatikus vallásosak, embergyűlölő nyuggerek,látens homik stb). A harmadik pedig aki profitál belőle.A párttagok és a gazdasági holdudvar nyertesei.Már ha épp nyerésre állnak.

Senki más nem szereti ezt a diktatúrát. Ez így működik, nem bonyolultabb,szeretném,de nem tudom szépíteni.

Ha esetleg - és állításod szerint- intellgiensebb vagy nálam,akkor gondolom vagy lelkisérült vagy, vagy üzleti nyertes.
 #184856  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.08.30. 15:56 Aki diktatúraszerető, az az.
Tehát a magyarok többsége diktatúrapárti szerinted (iskolázatlan), mert nem libsi? Azaz ebben az országban a többség még iskolába sem járt (általánosba se?), mert nem a főnökeidre voksoltak?
Ez a mérce szerinted? :shock: Képzeld (ha már itt tartunk és megint súlyosan OFF-ok vagyunk) én sem a példaképeidre szavaztam és mégis lealáználak iskolázottság és műveltség terén. Miért van az, hogy a hozzád hasonlóknak 10 év is kevés ahhoz, hogy rájöjjenek, szimplán sötétek? És tényleg, ma már olcsó az utazás, miért nem mentek oda, ahol még jól is éreznétek magatokat a hasonszőrű madarak közt? Mazochisták vagytok? Brrr.... :x
 #184853  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.08.30. 15:49 Nem azt mondtam, hogy hülye,hanem azt, hogy iskolázatlan.
Tehát aki nem libsi, az iskolázatlan?
 #184850  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.08.30. 15:45
Semmi meglepetés nem történik, ez nem egy focimeccs.Kiderül megint, hogy az országban a hozzád hasonlók sokan vannak.Ez még nem azt jelenti, hogy igazatok van, hanem azt, hogy iskolázatlanok vagytok. Miattatok élhetetlen Magyarország.
Tehát mindenki hülye, csak ti, 16-an vagytok okosok. :lool:
Tipikus agyhalál, csak azt nem értem, miért nem mész akkor el innen a "szabad világba"? Nincs messze, 1-2 óra repcsiút. Hidd el, ezzel mindenki jól járna, nem csak te.
Magyarország meg annyira élhetetlen, hogy az ide menekülő európaiak felverik az ingatlanárakat. Na, persze, azok is buták és rasszisták.
 #184849  Szerző: ksimiglai

Glenn írta: 2019.08.30. 15:44
ksimiglai írta: 2019.08.30. 15:41Felesleges. Te diktatúrapárti vagy.
Nyilván így van, de mégis kitértél a válasz elől. Mindegy, akkor is nektek van igazatok. ^^
(október 13-án kiderül)
Semmi meglepetés nem történik, ez nem egy focimeccs.Kiderül megint, hogy az országban a hozzád hasonlók sokan vannak.Ez még nem azt jelenti, hogy igazatok van, hanem azt, hogy iskolázatlanok vagytok. Miattatok élhetetlen Magyarország.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27