noartist írta:Jozsfm964 írta: ↑2019.09.20. 16:41
Sajnos ezzel a rádióval kapcsolatban annyira azt érzem, hogy koncepciótlan, hogy majd a Sláger FM-et akarja a piacról letaszigálni mert kormány közeli. Ha már hasonló évekből merít, jó lett volna megnézni mit csinál a konkurens és nem egy ugyanolyan rádiót indítani zeneileg. a 90.es és 2000-es évek nagyon jó termés volt. Még egy kis tánczenei vonalat is el tudnék bele képzelni, akkor a Music fm űrt is lehetne vele tömködni, mert a név választás még se "Slágeres". A Sláger szakmailag olyan emberekkel erősít akik már évtizedek óta rádióznak, ez meg csak szinte egy mp3 lejátszó, lerágott csont zenékkel. Igaz néha vannak olyan zenék egyes előadóktól mint a Genesis, amiket rádióba nem is hallottam, meg úgysem, nem is értem ezt a részét meg.
Az egészben az a legszebb, hogy az a stáb csinálja, amelyik anno a Juventus - Sláger rebrandinget.
(ha nem tévedek)
Én valahogy azt gondolom, hogy igazából arról van szó, hogy a tavaly decemberben Fly által vizionált "egy helyen akár hat rádió üzemeltetése" gyakorlatban így néz ki. Még a szignálok is ugyanazokból a template-ekből vannak összerakva mind a három rádiónál, és feltételezem, hogy ha esetleg újabbat akarnának indítani, az is eszerint a koncepció szerint működne.
Ők ezzel kereskednek, hogy bárki számára összeraknak egy rádiót, amennyiben igényt tartanak rá, csak ebben az a konktraproduktív, hogy a végeredmény tisztára olyan, mintha egy adott rádiós brand különböző zenei csatornáit hallgatná az ember.
Magam részéről ezért is preferálom jobban a jelenlegi Slágert, mert ott még meg van az a szabadság, hogy tök más zenék vannak beszerkesztve attól függően, hogy Somogyi Zoli, Viktorin vagy éppen Garami van adásban. Nincs az egésznek az a "tömeggyártott" feelingje.