RADIOSITE Fórum

• Best FM

#185340  Szerző: robert11

Tegnap itt említette valaki hogy nem jól elytik a francia előadókat ide kéne akkor Cooky ő minden franciát kitudna elyteni.
 #185329  Szerző: robert11

Sziasztok! Hallotta még valaki Troyt megszólalni a rádióban? Egyik barátom azt mondja ő hallotta az egyik Train slágernél megszólalni de mikor én hallgattam, akkor egyik számcímnél sem szólalt meg.
Amúgy jó a rádió jó zenék vannak rajta tényleg változatos más mint a retró jobb nála mert itt aztán tényleg minden van Dejavu i can stopp pl amit a reggel hallottam, Celine Dion, nemcsak a jampecok mennek Fenyőtől meg a sok tingli tangli. Slágerhez hasonló vagy még annál is jobb szóval megéri hallgatni néha néha legalábbb is.
 #185275  Szerző: Sakál

A műsorvezetők hadilábon állnak a francia nyelvvel, de néha még az angollal is. A C'est la vie B. Németh Dia szerint "keszt la ví"-nek, a Bodies "budíz"-nak, Dominik Zsolt szerint a Tu Es Foutu "tu esz fotu"-nak ejtendő. :shock:
 #185271  Szerző: mihalylovics

Ez baromira elavult, ez a Rádió Q antennája volt.
Jozsfm964 írta: 2019.09.28. 20:18 Megtöröm a találgatást:
http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-sashegy2.htm
mihalylovics írta: 2019.09.27. 23:04 Az adótelephelyről: ma jártam egy ismerősnél, aki a Sas-hegy lábánál lakik: a "szarkínairádióján" szabályosan recseg, mert elnyomja a Jazzy/Klub által okozott intermoduláció, tehát nem mehet a Sasról. Így valószínűleg Gellérthegy lesz, vagy valami harmadik telephely. (off: Szecskáról nem mehet? Annó a Rádió Q úgy tudom, ott kezdte...)
 #185229  Szerző: Jozsfm964

Megtöröm a találgatást:
http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-sashegy2.htm
mihalylovics írta: 2019.09.27. 23:04 Az adótelephelyről: ma jártam egy ismerősnél, aki a Sas-hegy lábánál lakik: a "szarkínairádióján" szabályosan recseg, mert elnyomja a Jazzy/Klub által okozott intermoduláció, tehát nem mehet a Sasról. Így valószínűleg Gellérthegy lesz, vagy valami harmadik telephely. (off: Szecskáról nem mehet? Annó a Rádió Q úgy tudom, ott kezdte...)
 #185224  Szerző: mihalylovics

Az adótelephelyről: ma jártam egy ismerősnél, aki a Sas-hegy lábánál lakik: a "szarkínairádióján" szabályosan recseg, mert elnyomja a Jazzy/Klub által okozott intermoduláció, tehát nem mehet a Sasról. Így valószínűleg Gellérthegy lesz, vagy valami harmadik telephely. (off: Szecskáról nem mehet? Annó a Rádió Q úgy tudom, ott kezdte...)
 #185214  Szerző: LuciFerko

Adam írta: 2019.09.26. 21:32
Glenn írta: 2019.09.25. 18:55
Adam írta: 2019.09.24. 20:45 Mi a PI kódja Budapesten a Rádió1-nek?
A Zalaegerszeginek B051, a székesfehérvárinak B015-öt láttam egy youtube videon. Nem értem miért nem ugyanaz...
B317 :shock:
Amúgy ez a Best FM topik...
Természetesen nem a Rádió1 PI kódját akartam kérdezni, hanem a Best FM-ét :) Ha már Best FM topicban vagyunk.
Arra próbáltam célozni, hogy nem kellene-e ugyanannak lennie minden városban, mert akkor legalább az autórádió megtalálná.
B43C, de mivel hivatalosan mindegyik Best különálló, 24 órás helyi műsorral így nem tekinthető hálózatnak, az engedélyük is sima helyi, nem hálózatos. A PI kódot meg a rádióengedélyben határozzák meg, teszem hozzá: végre.
 #185211  Szerző: Adam

Glenn írta: 2019.09.25. 18:55
A Zalaegerszeginek B051, a székesfehérvárinak B015-öt láttam egy youtube videon. Nem értem miért nem ugyanaz...
Természetesen nem a Rádió1 PI kódját akartam kérdezni, hanem a Best FM-ét :) Ha már Best FM topicban vagyunk.
Arra próbáltam célozni, hogy nem kellene-e ugyanannak lennie minden városban, mert akkor legalább az autórádió megtalálná.
 #185194  Szerző: Glenn

#185186  Szerző: zenefalo

Az elindulás utáni napokban jó volt, az online stream-en nem volt hangproci. Erre rátoltak egy olyan presetet, ami tompa, túlvezérelt, mint amikor a zsebrádiót túl hangosra veszi az ember, miközben már gyengül benne az elem 😑
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 77