Sziasztok! A félnyolcas hírek után mi volt az első dal? Nem értettem a felkomfot de nagyon emlékezetes zene volt számomra juvin sokat hallottam még 94ben. Na ezért is lenne jó Troy, aki bemondaná az elindulás után is mit hallhatunk. De lehet 8 után ment már nem vagyok benne biztos írjátok le mindkettőt mindkét időpontot és az egyik csak bejön. Köszi. Apropo Troy ma is ment a train melyet bemondott a múltkor de most egy másik számot adtak tőle.
robert11 írta: ↑2019.10.16. 00:09 Köszi! Akkor csak én nem hallottam pedig ma is hallgattam a rádiót bár a susu bolondságnál feladtam annyira egy buzi zene hogy nem bírtam tovább hallgatni. Már elnézést de erre nem lehet jobbat mondani amúgy mint említettem a 90es 2000es slágerek nagyon jók pl volt Stingtől is egy 2000ben ment szám desertrose meg még egy 2000 körüli zene ment dél után ezek nagyon bejönnek azért mondtam hogy sokkal jobb ez még mindíg így is mint a retro.Dominik Zsolt a Magyar FM-n volt, előtte nem tudom. A zenék között vannak jók, de nekem továbbra is a többféle műsor hiányzik a rádióból.
Ez a változat is jó a traintől lehet hogy akkor csak ennél fog megszólalni hát ha elcsípem majd egyszer.
Amúgy dél után 1 körül ki az a hölgy? Nem hallottam még de nagyon kedves hangja van. Dominik Zsoltot sem ismertem korábban. Ő hol dolgozott régen? Melyik adón?