mihalylovics írta: ↑2019.10.30. 20:57+1 a Gellérthegyre! Kecskeméten a Gong szétcsapja a szomszédról, alig hallani valamit belőle. a Klub egy leheletnyivel erősebbnek érzem a Best-nél. anno a Retro Rádió/Magyar FM időkben majdnem mindig kinyomta a Gongot a 99,6-ről. közben a Jazzy ST full változatlanul, mint mindig.DRoland írta: ↑2019.10.30. 16:23Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.robert11 írta: ↑2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
DRoland írta: ↑2019.10.30. 16:23Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.robert11 írta: ↑2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
robert11 írta: ↑2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
Dani írta: ↑2019.10.21. 17:24Az valóban jó, hogy reggelente zene megy, de azt továbbra sem nagyon lehet érteni, hogy a MusicFM utáni űrt miért nem akarják kitölteni semmivel, miért egy olyan rádiónak kellett elindulnia, amelyiknek a szerepét a SlágerFM tulajdonképpen kitölti?Ezzel kitölteni a Music FM utáni űrt???
zoLee írta:A playlist min. 80%ban megegyezik a Sláger FM-mel, a maradék 20%ban meg noname, elkapcsolási faktor zenék mennek.És ez kb. már február környékén is így volt, azóta meg hozzá lett csapva a 2000-es évek is, és teljesen indokolatlanná vált, hogy a plusz 3-4 zene miatt átkapcsoljon az ember.