RADIOSITE Fórum

• Best FM

#185537  Szerző: Marcii

Itt rotációban szól a Time to say goodbye,vagy ez csak 1 véletlen félrelépés volt tőlük?
 #185528  Szerző: knoskamatee

mihalylovics írta: 2019.10.30. 20:57
DRoland írta: 2019.10.30. 16:23
robert11 írta: 2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.
Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.
+1 a Gellérthegyre! Kecskeméten a Gong szétcsapja a szomszédról, alig hallani valamit belőle. a Klub egy leheletnyivel erősebbnek érzem a Best-nél. anno a Retro Rádió/Magyar FM időkben majdnem mindig kinyomta a Gongot a 99,6-ről. közben a Jazzy ST full változatlanul, mint mindig.
 #185526  Szerző: mihalylovics

DRoland írta: 2019.10.30. 16:23
robert11 írta: 2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.
Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.
 #185518  Szerző: ksimiglai

Biatorbágy környékén ugyanolyan rossz,mint a Rádió1 volt, amíg nem indult be rendesen a velencei frekvencia.Sajnos a Gellérthegy nem a legjobb adópont a nyugati agglomerációra. A Sas hegyi adók (Klub, Jazzy) sokkal jobban szólnak, még az M1-esen is,csak az meg gondolom Gödöllő és Vác körül rosszabb??
 #185516  Szerző: DRoland

#185515  Szerző: robert11

Sziasztok! Mi volt az előző óra utolsó zenéje? Én Culturebeatra tippelek olyan volt mint ha az lett volna de nem vagyok benne biztos de nagyon tetszett.
Múltkor szóbakerült hogy vajon mennyien tudhatnak a rádió létezéséről. Hallgatva a rádiót, azért jönnek be smsek bár ők biztos budapestiek vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat. Szerintem nem szól el olyan sokáig. Nekem is az a véleményem, hogy a debreceni Bestel kéne összekapcsolni hálózatba kapcsolni. Bár én azt nem igazán ismerem pár éve hallgattam mikor arra jártam meg egy párszor online de akkor nekem valahogy nem tetszett de egy két dal azért volt ami bejött.
 #185484  Szerző: robert11

Ja tényleg ez nekem is feltűnt hogy néhány dalt a sláger is lead. Meg kellene kívánságműsor pl az sincs rajta tudtommal. Lehet majd januárban jön a nagy változás ezt az évet meg még kibekkelik így és januárban majd előrukkolnak valami újal de ez csak az én véleményem nem biztos hogy így lesz.
 #185448  Szerző: Glenn

Dani írta: 2019.10.21. 17:24Az valóban jó, hogy reggelente zene megy, de azt továbbra sem nagyon lehet érteni, hogy a MusicFM utáni űrt miért nem akarják kitölteni semmivel, miért egy olyan rádiónak kellett elindulnia, amelyiknek a szerepét a SlágerFM tulajdonképpen kitölti?
Ezzel kitölteni a Music FM utáni űrt??? :shock:
Ez jó, ha négy kerületet lefed.
 #185446  Szerző: tomee

zoLee írta:A playlist min. 80%ban megegyezik a Sláger FM-mel, a maradék 20%ban meg noname, elkapcsolási faktor zenék mennek.
És ez kb. már február környékén is így volt, azóta meg hozzá lett csapva a 2000-es évek is, és teljesen indokolatlanná vált, hogy a plusz 3-4 zene miatt átkapcsoljon az ember.

Sydney Youngblood meg tényleg relatíve sokszor megy a Slágeren. :)
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 78