RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#18949  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Na tessék!A 94.4-et megint megvan pályázva Debrecenben! :x Nem biztos,hogy a Gold,de akkor is! :x
Pedig, ha jól emlékszem, az ORTT azt nyilatkozta, hogy a telített városi piac miatt a 94,4 már nem pályáztatható. Mégis a pénz beszél...?
 #18948  Szerző: nyikolaj

Na tessék!A 94.4-et megint megvan pályázva Debrecenben! :x Nem biztos,hogy a Gold,de akkor is! :x
 #18937  Szerző: nyikolaj

A jegyzőkönyvekre gondoltam.Köszi a választ.Most már boldogan halok meg. ;)
 #18936  Szerző: mg

nyikolaj írta:Obladi.Te milyen programmmal tudod megnézni az ortt hireit?
firefoxszal :D
de ha a napirendekre és jegyzőkönyvekre gondolsz, acrobat readerrel
 #18935  Szerző: nyikolaj

Obladi.Te milyen programmmal tudod megnézni az ortt hireit?
 #18846  Szerző: nyikolaj

Hm...Bár igy lenne!Én személy szerint drukkolok. :) Köszi a kiegészitö választ. 8-)
 #18845  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Sajnos nekem nem jön be az oldal.Megtennéd,hogy röviden összefoglalnád,hogy a 101.6-al mi a terv? ;)
A napirendi pontok közül Miskolc vonatkozásában csak a 39.-es érdekes. Azt bemásoltam.

A 101.6 már egy jó ideje "lóg a levegőben", szó van róla, hogy kiírnak rá egy pályázatot elég régóta, csak ugye Róma sem egy nap alatt... Állítólag szép nagy vételkörzettel rendelkező kereskedelmi freki lesz. Van egy olyan érzésem, hogy ha így lesz, mindenki, aki él és mozog meg fogja pályázni.
 #18844  Szerző: nyikolaj

Sajnos nekem nem jön be az oldal.Megtennéd,hogy röviden összefoglalnád,hogy a 101.6-al mi a terv? ;)
 #18840  Szerző: Obladioblada

Lehet, hogy nem kapcsolódik szorosan ide, de mindenképpen érdekes, az első része legalábbis (a másodikról már volt szó többször):

39. 574/2009. Miskolc és Nyíregyháza települések médiapiaci helyzet-elemzése, valamint a Miskolc 101,6 MHz jogosultság pályáztatására vonatkozói igény

http://ortt.hu/jegyzokonyvek/napirend-2 ... 110738.pdf

Várom a csütörtököt. Meg, hogy felkerüljön róla a jegyzőkönyv.
 #18604  Szerző: operator

Na, ha ez a szar tényleg elindult Egerben akkor a honlapra miért nem teszik fel? Mondjuk még a Debrecenit sem vették le... A Miskolci goldfm-ről meg csak annyit hogy szerintem nagyon csúnyán túl van lökve, az adás minősége az meg szó szerint szar... :shoot:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 222