RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186305  Szerző: Rickykeee23

Ez a rádió már eszméletlenül ClassFm-es lett. (Ami nem biztos, hogy baj. Meglátjuk a hallgatottsági adatokat)
Ami számomra érdekes ebben a rádióban, hogy nevet váltottak azért, hogy olyanok lehessenek mint a megboldogult Sláger Rádió. Teljesen abba az irányba mozdultak el. Most pedig pont az ellenkező irányba mennek. Ennyi erővel simán lehetne még mindig Juventus Rádió. Sokkal nagyobb brand és szerintem jobban is állna a Juventus név ehhez a struktúrához mint az, hogy Sláger.

***Amúgy gondolom a Retró Rádió miatt váltottak irányt. Retrót nem tudják lenyomni, így próbálkoznak a Petőfi illetve a Rádió1 lenyomásában. (Már ahol lehet őket fogni!) Bochkor visszatérésének pletykája is erre utal.
 #186295  Szerző: zenefalo

Kicsit azért szégyen, hogy Loud Luxury - Body dalát a youtube-ról másolták be! A dal végéről nem vágták ki az angol nyelvű felhívást, hogy iratkozz fel az Armada music csatornára! :lool:
 #186294  Szerző: zenefalo

zenefalo írta: 2020.01.18. 16:13 Behalás, most a Slágeren mai zenékből összeállított Top 40 megy! Bizonyos, hogy frissebb, mint az R1-listája! Az nem derül ki, hogy mi alapján van összeállítva, azért szerintem azt illene említeni. Csak egymásután 2 magyar dal is felhangzik :gülü2:
Emeltek a magyar zene arányán? Mintha jóval több hazai menne napközben is :stare:
Ez a lista már hasonlít a néhai Class 40-re!
 #186293  Szerző: zenefalo

Behalás, most a Slágeren mai zenékből összeállított Top 40 megy! Bizonyos, hogy frissebb, mint az R1-listája! Az nem derül ki, hogy mi alapján van összeállítva, azért szerintem azt illene említeni. Csak egymásután 2 magyar dal is felhangzik :gülü2:
Emeltek a magyar zene arányán? Mintha jóval több hazai menne napközben is :stare:
 #186291  Szerző: mihalylovics

rr írta: 2020.01.17. 23:33 Olyan mintha elkezdtek volna spórolni. :gülü:
Ez már jó ideje így van, pénteken 22-kor vége a Sláger DJ-nek. Szerintem nem a spórolás, egyszerűen az az idióta kötelező magyar zene arány az oka.
 #186285  Szerző: tomee

Elég régóta nincs már Náksi péntekenként. Sztem már tavaly ilyenkor sem volt.
 #186284  Szerző: rr

Olyan mintha elkezdtek volna spórolni. :gülü:
 #186282  Szerző: zenefalo

Péntek este 10 órától már nincs Náksi Attila, hanem hányinger-magyar popzenék Viktorin Tamás konferálásával, mixelés nélkül, mégis Sláger Dj-szignálokkal! Ez mi? :roll: Inkább a 2000-es évek dance-zenéit adnák, nem kell mixben! :stare: Kezd ez a rádió fura irányba menni!
 #186224  Szerző: Chucky

ClassCredo írta: 2020.01.13. 17:20 Csináltam egy táblázatot a Sláger FM műsorrendjéről.
Mintha a Class FM köszönne vissza. Struktúrában és műsorvezetők terén is.
Nem változik itt semmi...mindig a régi lemez... :S
 #186219  Szerző: ClassCredo

Csináltam egy táblázatot a Sláger FM műsorrendjéről.
Remélem minden megfelel a valóságnak, de ha mégsem akkor jelezzétek. :)

Kép
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 102