Mostanában elég sokat hallgatom ezt a rádiót, és azt kell, hogy mondjam, hogy szép lassan átalakult amolyan nagyon furcsa régi Danubius, de inkább Class FM hibriddé.
Alapvetően most már inkább a 2010 utáni + meglepően friss zenék is mennek, vegyítve egészen minimálisan a '80-as, '90-es meg a 2000-es évek zenéivel, amikkel még nem is lenne baj, de néha egészen szürreális élmény egy Falco után egy Halott pénz dalt hallani.
Nekem ezzel nincs bajom, mert szeretem a '80-as éveket is, de pár hete Abaházihoz pl. betelefonált egy idősebb hölgy azzal a panasszal, hogy számára értelmezhetetlen a "2000-es évek legjobb zenéi" szlogen, mivel simán lejátszanak egy 2016-os Jennifer Lopez dalt is, mire fel lett világosítva, hogy a "2000-es évek" alatt mindent értenek, ami 2000 után született. De a lényeg az volt, hogy neki a '80-as évek mellé már egy 2002-es Shakira sem fér be.
Ezek alapján komolyan érdekelne amúgy, hogy fővárosi szinten hol áll most így hallgatottság szempontjából ez a rádió, mert hangsúlyozom, nekem belefér 1980-tól 2019-ig bármi, de érzékelem azt is, hogy egy bizonyos generációnál ez a csapongás már simán kiveri a biztosítékot.