RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186552  Szerző: ClassCredo

Vajon mostmár mindig Garami lesz helyette? Vagy csak most éppen ő tudott beugrani.
 #186551  Szerző: bandras

tomee írta: 2020.03.03. 10:25 Nem tudom egyébként, hogy a Sláger részéről miért éri meg, hogy az egyik húzó nevük a konkurencia karjában kössön ki egy ilyen bagatell ügy miatt, amit le lehetett volna tudni egy büntivel is, azt jólvan.

Épp most erősítik meg odaát a Retró/R1/Best FM hármast, és még meg is támogatják őket azzal, hogy kapnak egy eléggé ismert és közkedvelt műsorvezetőt?

Vagy most Abaházi beáldozásával akarják megakadályozni, hogy ez majd 2023-ban hivatkozási alap legyen a Médiatanács részéről, ha esetleg nem akarnának velük hosszabbítani?
Szerintem ő már ígyis-úgyis elment volna a rádiótól, mert zokon vette, hogy kirakták a reggeli sávból. Ami azért anyagilag sem volt neki mindegy. Lehettek emiatt olyan belső konfliktusok is, amiről mi nem tudtunk.

Illetve azért az alapvető szabály, hogy a stúdióban nem káromkodunk, még akkor sem, ha úgy tudjuk, hogy nem megy adásba. Ezt pont ő ne tudná?
 #186550  Szerző: tomee

Nem tudom egyébként, hogy a Sláger részéről miért éri meg, hogy az egyik húzó nevük a konkurencia karjában kössön ki egy ilyen bagatell ügy miatt, amit le lehetett volna tudni egy büntivel is, azt jólvan.

Épp most erősítik meg odaát a Retró/R1/Best FM hármast, és még meg is támogatják őket azzal, hogy kapnak egy eléggé ismert és közkedvelt műsorvezetőt?

Vagy most Abaházi beáldozásával akarják megakadályozni, hogy ez majd 2023-ban hivatkozási alap legyen a Médiatanács részéről, ha esetleg nem akarnának velük hosszabbítani?
 #186549  Szerző: thenewdeam0n

funtibi írta: 2020.03.02. 18:10 A fenti posztot már törölte, nincs valakinek ps róla?
Állítólag valami technikai malőr történt egy kommentelő szerint valami anyázás benne maradt a pénteki adásban.
Valaki nem rögzítette? :D :D :yeah:
https://i.imgur.com/MwuqeoW.png
 #186548  Szerző: funtibi

A fenti posztot már törölte, nincs valakinek ps róla?
Állítólag valami technikai malőr történt egy kommentelő szerint valami anyázás benne maradt a pénteki adásban.
Valaki nem rögzítette? :D :D :yeah:
 #186546  Szerző: csadam

rr írta: 2020.03.02. 16:58 Abaházi Csaba már nem dolgozik náluk :(
https://www.facebook.com/abahazi.csaba/ ... 207168966?
Mi ez a fejetlenség?! Kezdem azt látni, hogy ez a rádió szándékosan építi le saját magát. Tavaly rengeteget hallgattam, mert egész ígéretesnek indult a "változás". Most úgy érzem, túltolják az egészet "a nagyobb hallgatottság reményében."

A honlapjukról egy az egyben levették Abaházit, ahogy a műsorait is. Érdekes.
 #186492  Szerző: tomee

Sakál írta: 2020.02.20. 00:27
tomee írta: 2020.02.15. 22:34 Mostanában elég sokat hallgatom ezt a rádiót, és azt kell, hogy mondjam, hogy szép lassan átalakult amolyan nagyon furcsa régi Danubius, de inkább Class FM hibriddé.

Alapvetően most már inkább a 2010 utáni + meglepően friss zenék is mennek, vegyítve egészen minimálisan a '80-as, '90-es meg a 2000-es évek zenéivel, amikkel még nem is lenne baj, de néha egészen szürreális élmény egy Falco után egy Halott pénz dalt hallani.

Nekem ezzel nincs bajom, mert szeretem a '80-as éveket is, de pár hete Abaházihoz pl. betelefonált egy idősebb hölgy azzal a panasszal, hogy számára értelmezhetetlen a "2000-es évek legjobb zenéi" szlogen, mivel simán lejátszanak egy 2016-os Jennifer Lopez dalt is, mire fel lett világosítva, hogy a "2000-es évek" alatt mindent értenek, ami 2000 után született. De a lényeg az volt, hogy neki a '80-as évek mellé már egy 2002-es Shakira sem fér be.

Ezek alapján komolyan érdekelne amúgy, hogy fővárosi szinten hol áll most így hallgatottság szempontjából ez a rádió, mert hangsúlyozom, nekem belefér 1980-tól 2019-ig bármi, de érzékelem azt is, hogy egy bizonyos generációnál ez a csapongás már simán kiveri a biztosítékot.
Egy kötekedő betelefonálóból ne vonjunk már le messzemenő következtetéseket.
Nem vontam le messzemenő következtetéseket semmiből, mert mondom, nekem ezzel így összességében nincs gondom, csak arra lennék kíváncsi, hogy most gyakorlatban ezzel a struktúrával hogy áll a Sláger a fővárosban. 40 év baromira kontrasztos zeneileg, főleg, hogy most már ugye a Dance Monkey is simán megy. Hallgatottsági adatokat néha napján, ha publikálnak.

(Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy lassan két hónap után mennyire érte meg Jáksóra cserélni a reggeli stábot, mert Abaházinak mondjuk jót tett a délutáni sáv)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 102