Azért ez meglepett:

Nem igazán idevaló.

Nem igazán idevaló.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
Attis írta: ↑2019.02.06. 23:52 Én októberben jártam arra, akkor ezt a jelenséget még nem vettem észre. Viszont akkor semmi RDS nem volt. Nem tudom, hogy ez azóta változhatott-e, mert itthon nem éri el az esetleges RDS-szintet a vétel.A Kossuth frekvenciái konkrétan kimerítik a pazarlás szót
Amúgy ez a freki nem Kaposvárra volt koordinálva? Most így teljesen "freki-pazarlós" a dolog: Bajomban és környékén tökéletesen szól a 107.2, 95.9 és nem sokkal gyengébben a 96.7 és 90.2. Ha már mindenképpen itt kell szólnia valamelyik "közszolgálatinak", akkor érdemesebb lenne a környéken elég gyenge és minden fogható frekin zavart Dankót adni.
noartist írta: ↑2019.02.07. 00:11Semmi bajhori írta: ↑2019.02.06. 21:12Hangosan felnevettem. Ne haragudj.Stalker95 írta: ↑2019.02.06. 20:31Ez ok. Amit viszont leírtam, annak köze sincs sem szlovén, sem semmilyen külföldi adóhoz
Szerintem a 105,3-mon zavarja a Szlovén Ars rádió,ami Mariborból elég nagy teljesítménnyel 30 kw-al ad,ráadásul hegytetőről.
A 105,2 nagybajomi Kossuth adó tolja a sávot elêg nagy körzetben..
Talán a “telefröcsköli” jobb kifejezés.![]()