RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#186885  Szerző: joe

rulek írta:Szerintem a békési Torony végleg megált a 94,4 Mhz-en. Már nem ment a neten csak az fm sávon és csak zene ment évek óta, beszéd nélkül . Befektetőket kerestek de szerintem nem jött össze. Eleken és a kocsiban is legtöbbször ezt halgattam.
...egy veszteséggel üzemelő helyi kereskedelmi rádióba nem sokan fognak befektetni...a rádió engedélyük is lejárt, az új tenderen már nem is indultak...így várható volt, hogy az adó el fog némulni...az is csoda volt, hogy eddig "valaki" fizette a villanyszámlát...
 #186882  Szerző: rulek

Szerintem a békési Torony végleg megált a 94,4 Mhz-en. Már nem ment a neten csak az fm sávon és csak zene ment évek óta, beszéd nélkül . Befektetőket kerestek de szerintem nem jött össze. Eleken és a kocsiban is legtöbbször ezt halgattam.
 #186876  Szerző: joe

...valóban szolnoki a 94,3, arra gondoltam, majd Kecskemétet írtam...megesik az ilyen...

Kép
 #186875  Szerző: Kovi02

kristikoma írta: 2020.04.22. 19:52
joe írta: 2020.04.22. 17:17
Kovi02 írta:
milyen most a sáv,így a lokál adó nélkül?
...áthoztam ide...
...semmi extra, megszabadultam sok szeméttől, ami az adóból jött ki...94,4-en most RDS-sel veszem az Európa R.-t Debrecenből, 94,3-on jön a Kossuth Kecskemétről ill. egy románt...94,5-ön BG1 is vehető...gyakorlatilag semmi újdonság...

Az elmúlt időszak nagy változása, hogy egy nagyságrenddel nőt a zavarszint nálam - szar internet hálózatok...mindenki otthon netezik...
94.3-on a Kossuth nem Szolnokról jön? Azt hallom, de az Európa nem jön, a BG1 igen.
(igen,az szolnoki)
A 94,4 Európa amúgy itt is jön. (A BG1 meg kb. lokál adó szinttel van itt jelenleg,miközben a 92,9/103,2 picsagyenge)
 #186873  Szerző: kristikoma

joe írta: 2020.04.22. 17:17
Kovi02 írta:
joe írta: 2020.04.22. 15:59 ...csoda történt vagy csak áramszünet van az adónál? - 94,4-en "sssssssss".... :yes:
...áthoztam ide...
...semmi extra, megszabadultam sok szeméttől, ami az adóból jött ki...94,4-en most RDS-sel veszem az Európa R.-t Debrecenből, 94,3-on jön a Kossuth Kecskemétről ill. egy románt...94,5-ön BG1 is vehető...gyakorlatilag semmi újdonság...

Az elmúlt időszak nagy változása, hogy egy nagyságrenddel nőt a zavarszint nálam - szar internet hálózatok...mindenki otthon netezik...
94.3-on a Kossuth nem Szolnokról jön? Azt hallom, de az Európa nem jön, a BG1 igen.
 #186869  Szerző: joe

Kovi02 írta:
joe írta: 2020.04.22. 15:59 ...csoda történt vagy csak áramszünet van az adónál? - 94,4-en "sssssssss".... :yes:
...áthoztam ide...

#186758  Szerző: frekivadasz

Nem akarok hülyeségeket beszélni, de gyanítom köze lehet a hosszú napok óta tapasztalható anticiklonáris időjárásnak, és az ebből következő igen száraz levegőnek. Ez valószínűleg nem kedvez az alapból sokszor meglévő, ezért 'megszokott' gyenge troposzférikus terjedésenk.
 #186757  Szerző: LuciFerko

Mitől van ilyen antiterjedés napok óta? Tegnap voltam Szekszárdon, csak a "nagy" szabadkaiak jöttek, azok is gyengén. Fehérváron a Graz-i adók is nagyon gyengék, az Ö3 hallgathatatlan kocsiban, holott a város nagy részén elfogadható szokott lenni.
 #186756  Szerző: joe

joe írta:Katonai műholdas átjátszó - 265,455 MHz - ez az adás nagy valószínűséggel Indonéziából jön...ha már sporadic-E és tropó sincs, akkor valamivel el kell tölteni az időt... ^^
Van egy új felvételem ID-val:
http://enjoe.ucoz.hu/_ld/5/561_256_455.mp3

Glora FM vagy Gelora FM...??? - reklámban (talán szponzor) elhangzik: "Glora Musik Entertaiment" - "Jambi City" -ben létezik egy ilyen vállalkozás...
 #186721  Szerző: Kovi02

joe írta: 2020.04.06. 18:59 ha már sporadic-E és tropó sincs, akkor valamivel el kell tölteni az időt... ^^
Az ES remélem amúgy indulni fog nemsokára,a március végi 108MHz-s MUF után reménykedtem,hogy lesz valami,de úgy tűnik az csak egy önálló tavaszi ES volt,nem valaminek a kezdete. :(

Nézegettem mostanában a napszél térképeket,aszerint holnap beesik egy gyengébb,remélem lesz belőle valami.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 541