Chriss írta:
akkor vegyük sorra!
tulajdonképpen mi a zenei profilja?
milyen korosztályhoz akar szólni?
felismered a zenékből azonnal, hogy ez az, ha odakapcsolsz?
egységes a műsorvezetői viselkedés, ahogy az egy "format" rádióban illik?
ha felülmúlja a 2 orsz kerrádiót, miért nem ez a piacvezető Bp-en?
és tényleg, miért nincs műsorvezető este? és hétvégén délután?
és a hétvégét miért kell szétütni egy Várkonyi Attilával? (amúgy ő miért nem szerepel meztelenül a plakáton?
)
és ha mindannyian a zenei kínálaton javítanátok elsők között, akkor mitől a legjobb vagyis mitől jó??? (mert ezek szerint szar
)
vannak válaszaim, meg is írom, de előbb ti is tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!
még annyit, hogy a legutolsó Bp-i felmérés alkalmával a Juventus bukott a legnagyobbat a "brand építés" címén, ugyanis a hallgatóknak részleteket játszottak a zenei kínálatból és ők kivétel nélkül mosolyogva mondták: ez a Sláger! (én nem lennék erre annyira büszke...)
és akkor a Nautilus lukas adáskeveréséről, a Dénes Tamás botrányos sms olvasásairól még nem is beszéltünk... (ha hallgatottabb a délutánjuk, mint a reggel, máris bukta van...)
remélem nem baj, ha belekrákogok:
-zenei profil, formátum: Hot AC (adult contemporary), nem tudom deklaráltan annak vallják-e magukat, de ha be kéne határolni külsősként, akkor ezt mondanám, szerintem teljesen illik rá
-korosztály: 29-39, deklaráltan.. Hot AC-vel lehet őket a legjobban elérni
-felismerem (nemcsak a 101.3 gagyi hangzása miatt.

) teljesen más, mint a Sláger
-nem tudom milyen egységesről beszélsz, ha arra gondolsz, ami az MR2-n van (mert az bizony egységes... robot

), akkor hála a jó égnek ez nem így van itt... a nagyok közül tényleg itt a legeslegjobb a műsorvezetői gárda, emberként kezelik a hallgatókat, beolvassák az üzeneteket, a műsor többnyire élő. a műsorvezetők egyénisége teljesen "átjön"
-szerintem nagyon nem áll rosszul 15-49-ben, a target korosztályban pedig ha jól tudom az első...
-valóban kellene a kívánságműsor után is műsorvezető (aminek az első órájában egyébként már van), bár akkor nem hallgatnak sokan rádiót. meg vannak szorulva, ezt lenyilatkozta valamelyik fejesük is... válság van, no
-Várkonyival szerintem semmi baj nincs, bár nem szoktam hallgatni a műsort
-én nem javítanék a zenei kínálaton semmit, szóval erre nem tudok válaszolni, objektíven nézve jó, a hallgatók többségének biztos tetszik, a Juve legalább tényleg változatos
D. Tamás szerintem jól küldi az SMS olvasást, jobb így, mintha agyonvágott, szétszelektált valami lenne...
Sokan mondják, hogy a régi Juventus jobb volt, szerintem nem (bár a váltás utáni időszakban elég fura volt az új), talán a péntek-szombat esti műsor hiányzik.
nagyjából ennyi...