Üdv. mindenkinek!
Pár év után visszatérve "régi-újként", annyit szólnék a Retró pattogásával kapcsolatban, hogy a 101.6 "akadozik" elég észrevehetően, főleg a hajnali órákban lehet a legjobban hallani...

Nem tudom milyen pattogásról beszéltek, Komádinál nem hallom...Joe, a jelenség nem folyamatos, ma délután például csak párszor fordult elő.
Attis írta: ↑2020.05.07. 17:17 Én a kaposvári frekinél furcsállom, hogy iszonyatosan gyenge. Tulajdonképpen, mintha egy kisköz freki lenne, 1-2 Wattal. Az adótól 2-3 km-re már zajos, át is ugrik a rádióm a 105,5-re. Kaposvárt elhagyva szinte azonnal eltűnik.Amikor Class volt,néha tropónál még itt is befédelt az erős lokál adótól 0,1MHz-re,amióta Retró sose hallottam,pedig az antenna ugyanarra néz.
A Class-időkben ennél sokkal nagyobbat szólt, itthon légvonalban kb. 8 km-re is RDS vételem volt, most alig lehet kihozni a zajból.
frekivadasz írta: ↑2020.05.06. 20:47 Ha nagy ritkán hallgatom a Retrot, akkor mégis ezt az adót választom, mert ez nem pattog, mint a 103.3 már indulása óta. Érdekes, hogy ez senkit se zavarKomádi is "pattog" indulás óta. Egy időben megszűnt (megjavították?), aztán hónapok óta ismét. Sokszor 2-3 mp-ként, és a térerő is lezuhan. Az autórádió gyakran percekre átáll Kékesre.![]()