RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#1873  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Sztem. csak "sajtóhiba", mert nem maradhat a 24 órás Magyarországon. Meg múltkor írtad, hogy át lett írva Comedy Centralra aztán visszaírták VH1-ra szal biztos lesz ott is. Viszont a Directben már nem vagyok annyira biztos.
Akkor lehet, hogy tényleg "sajtóhiba" :D
A Direct-en viszont valószínű, hogy nem lesz :(
 #1872  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: Ami érdekes, hogy felkerültek az új csatornakiosztások, de csak az analóg kínálatra vonatkozóan. Most a digitálist vagy elfelejtették még feltenni vagy ott marad a 24 órás VH1?
Sztem. csak "sajtóhiba", mert nem maradhat a 24 órás Magyarországon. Meg múltkor írtad, hogy át lett írva Comedy Centralra aztán visszaírták VH1-ra szal biztos lesz ott is. Viszont a Directben már nem vagyok annyira biztos.
 #1871  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Megkésve bár... :D
Hát igen :)
Ami érdekes, hogy felkerültek az új csatornakiosztások, de csak az analóg kínálatra vonatkozóan. Most a digitálist vagy elfelejtették még feltenni vagy ott marad a 24 órás VH1?
 #1870  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Comedy Central a UPC kínálatában!
"Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. október 1-jétől a Comedy Central csatornával gazdagítjuk kínálatunkat, amely a VH1 csatornával megosztva lesz látható, előreláthatólag napi 12 órás műsoridőben 14,00 és 02,00 óra között. A Comedy Central csatorna kizárólag azokon a hálózatainkon lesz elérhető, ahol a VH1 jelenleg a kínálat része. A változásokkal kapcsolatban az előfizetőt megillető jogosultságokat a kábeltv ÁSZF 8.3 pontja tartalmazza. A módosított ÁSZF megtekinthető a honlapunkon és az ügyfélszolgálati irodákban."
Megkésve bár... :D
 #1869  Szerző: mlaszlo

Comedy Central a UPC kínálatában!
"Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. október 1-jétől a Comedy Central csatornával gazdagítjuk kínálatunkat, amely a VH1 csatornával megosztva lesz látható, előreláthatólag napi 12 órás műsoridőben 14,00 és 02,00 óra között. A Comedy Central csatorna kizárólag azokon a hálózatainkon lesz elérhető, ahol a VH1 jelenleg a kínálat része. A változásokkal kapcsolatban az előfizetőt megillető jogosultságokat a kábeltv ÁSZF 8.3 pontja tartalmazza. A módosított ÁSZF megtekinthető a honlapunkon és az ügyfélszolgálati irodákban."
 #1826  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:
sajnos nem tudtam végig scannelni mert nem volt idő rá:( De a lényeg rajt van! amúgy van ROMÁN sport1!!!!!
Jaja, van cseh meg szlovák is. És mind a magyar ORTT-hez van bejelentve.
 #1814  Szerző: LuciFerko

román UPC, Szászrégen: http://www.youtube.com/watch?v=Ww1PIN7WFSQ

sajnos nem tudtam végig scannelni mert nem volt idő rá:( De a lényeg rajt van! amúgy van ROMÁN sport1!!!!!
 #1810  Szerző: Zoshi

Nem egyedi. Pl volt olyan itt anno amikor indult a sport csomag akkor kis ideig nézhette mindenki. Majd lekódolták, és akkor itt is álló megmerevedett kép maradt, és nem elöfizető hiba szöveg. A STB nem fagyott le. Ha elkapcsoltál, és vissza, fekete kép, és a szokásos szöveg.

Igen, nem adja, de pl Pr-nél nincs B Hustler gondolom az helyett van, itt van az. Amúgy láttam belőle kicsit havernál. Nem nagy cucc. Mint a B Hustler kb.
 #1794  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ugyanez van nálunk is. Csak annyi kivétellel, hogy nem fagy le a box és van Spice is. :D Tehát úgy értem, ha valamelyik csatornánál hiba van, mint pl. a múltkor leállt a UPC Direct, akkor amelyik csatit nézed, azon megáll a kép és a hang, amíg nem kapcsolsz el addig az a kép van "lemerevedve" aztán ha átkapcsolsz és visszatérsz, akkor már feketeség van. Sőt mondok jobbat, amikor az ORF2-n kezdődik a reg műsor, akkor is lefagy a kép, de a teletext megy, viszont ha átkapcsolsz és visszakapcsolsz akkor már feketeség van rajta. Majd ha otthon leszek felveszem és felrakom.
Köszi, akkor ez az állókép nem egyedi eset, de hogy miért fagy le tőle egy rövid idő után a box, azt nem tudom.
Egyébként nem értem, hogy miért nem egyeztek meg a Spice továbbításáról, úgyse foglalna helyet, ezt a kis örömöt meghagyhatták volna az előfizetőknek :D Bár ha jól tudom, akkor a T-Home se továbbítja.
 #1793  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Egy érdekességet tapasztaltam a napokban UPC kábelen. A digitális box-al megvártuk a Viasat Explorer-en az adászárást, majd 23 óra körül kb. 10-15 másodpercre elindul a Spice csatorna intro-ja, majd megáll a kép. Gondolom ekkor változtat a kódoláson a csatorna, de ami érdekes, hogy ha a kép megállás után néhány másodpercen belül nem kapcsolunk el a csatornáról, akkor lefagy a box. Ez vajon mitől lehet? És ami furcsa, hogy megmarad az állókép, tehát nem sötétül el úgy, mint amikor korábban T-Kábel-en a Minimax után jött az A+. De ha elkapcsolunk majd vissza, akkor már csak fekete kép van az Explorer-en.
Ugyanez van nálunk is. Csak annyi kivétellel, hogy nem fagy le a box és van Spice is. :D Tehát úgy értem, ha valamelyik csatornánál hiba van, mint pl. a múltkor leállt a UPC Direct, akkor amelyik csatit nézed, azon megáll a kép és a hang, amíg nem kapcsolsz el addig az a kép van "lemerevedve" aztán ha átkapcsolsz és visszatérsz, akkor már feketeség van. Sőt mondok jobbat, amikor az ORF2-n kezdődik a reg műsor, akkor is lefagy a kép, de a teletext megy, viszont ha átkapcsolsz és visszakapcsolsz akkor már feketeség van rajta. Majd ha otthon leszek felveszem és felrakom.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103