RADIOSITE Fórum

• Rádió Diósgyőr - Miskolc-Diósgyőr - 92.4 MHz

#26853  Szerző: Szd96

operator írta:Szerintem egy kicsit megemelték a powert, vagy talán az eper vett visszább? eddig az erkélyen tisztán jött az eper, most pedig kimegyek és egyik helyzetben az eper szól másikban pedig a diósgyőr...
Énis ezt vettem észre most éppen hogy csak bejön az eper eddig meg türhető volt(itt a győri kapuban)Egyébként te honnan veszed pontosan?operator
 #26832  Szerző: operator

Szerintem egy kicsit megemelték a powert, vagy talán az eper vett visszább? eddig az erkélyen tisztán jött az eper, most pedig kimegyek és egyik helyzetben az eper szól másikban pedig a diósgyőr...
 #18781  Szerző: mg

hát ennyire közösségi, na
nem az egyetlen a palettán, ami tágan értelmezi meg átlépkedi a határokat... :)
 #18775  Szerző: VidámSrác

mg írta:jólvan akkor, mellé, de egy önkormányzati képviselőnek ugyan mi jelentősége van... :)
jah, főleg akkor, ha tudjuk, hogy a diósgyőr rádió a diósgyőri művház rádiója, a művház meg ugye önkormi kezelés alatt áll.
 #18747  Szerző: mg

jólvan akkor, mellé, de egy önkormányzati képviselőnek ugyan mi jelentősége van... :)
 #18736  Szerző: Obladioblada

operator írta:
mg írta:Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke
Fodor Zoltán az Avas képviselője.
(Nem Fodor Gábor, az teljesen más)
Mondjuk majdnem mindegy. ^^
 #18731  Szerző: operator

mg írta:
nyikolaj írta:Ki az a Fodor?Egyébként én a neten szoktam hallghatni,és szerintem a zenék elég jók. 8-)
Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke
Fodor Zoltán az Avas képviselője.
(Nem Fodor Gábor, az teljesen más)
 #18657  Szerző: nyikolaj

Hm...Ugyan mi köze van Diosgyőrhöz Fodornak? :S
 #18653  Szerző: mg

nyikolaj írta:Ki az a Fodor?Egyébként én a neten szoktam hallghatni,és szerintem a zenék elég jók. 8-)
Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke
 #18651  Szerző: nyikolaj

Ki az a Fodor?Egyébként én a neten szoktam hallghatni,és szerintem a zenék elég jók. 8-)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8