joe írta: ↑2020.07.01. 17:02
Kovi02 írta:(vettem inkább 2TB-s új háttértárolót,annyira nincs kedvem logokat írni,átnézni felvételeket,szerintem erre majd olyan őszi szünetben kerül sor
)
Látom, ma is gyűjtögettél rendesen - 130 online logolt adó mellett akár 300-400 is lehet a felvételeken...mai nap "mászkáltam", így nem tudtam még felvételeket készíteni sem...pedig a reggeli "Líbia" érdekes lehetett.
Ez a mai Líbia olyan durva volt,hogy a 101,1-en egy üres vivő és a Waad FM keveredett a BG2 helyén,kimentem megnézni a sonyval az udvarra,hogy Szabadka megy-e,mert úgy tűnt,ki van kapcsolva. (107,3-on is vagy fél órán keresztül jött egy líbiai)
Amúgy fogalmam sincs,hogy jött össze ennyi adó a "logban",mert mostanában teljesen lusta vagyok "élő DX"-re,így csak akkor írtam be valamit,ha éppen percekig ugyanaz szólt,és nem volt kedvem IQ-kat készíteni,de így is van vagy 3 órányi felvételem.
(lövésem sincs mikor fogom ezeket feldolgozni, napi szinten megy legalább 1 irány 108 fölé,szerintem több adóm van idén az IQ-kon mint az elmúlt 5 évben összesen a logokban)
Most épp finnek+spanyolok