RADIOSITE Fórum

• Best FM

#188353  Szerző: Tomi76

Ma délután hallgattam a a rádiót, de kicsit képzavarban voltam. Való igaz, hogy nem vagyok rendszeres hallgató,szoktam hallgatni de nem folyamatosan, viszont nem értettem, hogy akkor most Dia vagy Dávid a délutáni műsorvezető? Ez 17:00 és 19:00 között volt, amikor is egyszer Dia egyszer Dávid szólalt meg. A hírek előtt mondta Dia, hogy a következő órában is várja az üzeneteket, majd a hírek után lement egy vagy két szám és Dávid szólalt meg úgy, mintha eddig is ő vezette volna a műsort. Csodálkoztam is, hogy jé ezek mikor váltottak? Aztán nem sokkal később megint jött Dia a következő szám felkonferálásával, később megint Dávid, és így tovább, és így tovább... szóval ez most mi volt?
 #188258  Szerző: Tomi76

Jozsfm964 írta: 2020.08.25. 14:18 Kinyírni a Sláger FM-et.
Hát ennyivel nem fogják.
 #188253  Szerző: Jozsfm964

Kinyírni a Sláger FM-et. A többi Ők se igazán értik szerintem...
Tomi76 írta: 2020.08.23. 22:39 Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.
 #188243  Szerző: Tomi76

Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.
 #188233  Szerző: Tomikaaa

Sikerült kipróbálnom ezt a Best FM frekvenciát az M3-ason és az M7-esen is.

M3-as: Vannak gyengébb részek, de Hatvanig elszól.

M7-es: Itt is vannak gyengébb részek, de Velencéig elszól. Rosszabb eredmény, mint az M3-ason, de hálózatba kapcsolódás esetén összeérne a fehérvárival.
 #187828  Szerző: Mezőőr

mlaszlo írta: 2020.07.16. 05:02
csadam írta: 2020.07.06. 18:04 Változások történtek "műsorok" tekintetében.

Maradt ugyanaz a 3 műsorvezető, de mindegyik napi 4-4 órát van adásban:
6-10 Dominik Zsolt
10-11 nincs műsorvezető
11-15 B. Németh Dia
15-19 Király Dávid
Elég drasztikus volt ez a csökkentés, eddig este 10-ig volt műsorvezetés, most meg csak este 7-ig. Nem is emlékszem volt-e ilyen kereskedelmi rádió a fővárosban, ahol már este 7-től nincs megszólalás. Ha spórolni akartak, akkor inkább a hétvégén kellett volna karcsúsítani.
Most már ugyanez a helyzet, mint a debreceninél. Nem értek hozzá, de szerintem gazdaságosabb lenne a debrecenit felfejleszteni a korábbi színvonalra (tematikus műsorok, mixműsor, műsorvezetés mindennap legalább 21 óráig, stb.), és a többit hálózatba kapcsolni vele. Így színvonalasabb lenne, ugyanakkor olcsóbb is.
 #187816  Szerző: mlaszlo

csadam írta: 2020.07.06. 18:04 Változások történtek "műsorok" tekintetében.

6-10 Dominik Zsolt
10-11 nincs műsorvezető
11-15 B. Németh Dia
15-19 Király Dávid
Elég drasztikus volt ez a csökkentés, eddig este 10-ig volt műsorvezetés, most meg csak este 7-ig. Nem is emlékszem volt-e ilyen kereskedelmi rádió a fővárosban, ahol már este 7-től nincs megszólalás. Ha spórolni akartak, akkor inkább a hétvégén kellett volna karcsúsítani.
 #187725  Szerző: Adam

Dominik Zsolt 12-14-ig a Nagykanizsai Rádió1-en is vezet műsort, a helyi sávban :)
 #187720  Szerző: csadam

Változások történtek "műsorok" tekintetében.

6-10 Dominik Zsolt
10-11 nincs műsorvezető
11-15 B. Németh Dia
15-19 Király Dávid
 #187635  Szerző: Mezőőr

Ma 00:03-tól egymás után: Honeybeast - Legnagyobb hős, Scorpios - White Dove, majd Ákos - Örvény :yeah:
Kezdünk fejlődni...
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 78