Aktív Top 30, üdítő a választék, máshol nem hallott amúgy nagyon jó popzene kb. a lista harmada. Csak a sugárzás időpontja nem jó. Vasárnap reggel 8-10 h. 

Glenn írta: ↑2020.08.14. 17:11Igazad van, rosszul fogalmaztam, nyilván a Jazzy, Klasszik, Tilos stb. más kategória. Én elsősorban az R1-Petőfi-Retro bermuda-háromszögre gondoltam, de Slágert és a pesti Best-et sem nehéz túlszárnyalni. A legtöbb helyi rádió rotációja simán veri az összeset.Mezőőr írta: ↑2020.08.13. 20:34Teljesen egyetértek, zenében mindegyik veri az összes amatőr pesti csürhét.Most azon túl, hogy a megfogalmazásod kissé sértő, a mondanivalója sem igaz. Legalább műfajilag körülírhattad volna, mire célzol, mert így általánosságban pl. a Jazzyhoz és a Klasszikhoz egyik vidéki ... sem ér fel.![]()
Mezőőr írta: ↑2020.08.13. 20:34Teljesen egyetértek, zenében mindegyik veri az összes amatőr pesti csürhét.Most azon túl, hogy a megfogalmazásod kissé sértő, a mondanivalója sem igaz. Legalább műfajilag körülírhattad volna, mire célzol, mert így általánosságban pl. a Jazzyhoz és a Klasszikhoz egyik vidéki ... sem ér fel.
shadoe írta: ↑2020.08.13. 19:35 A rotációja veri az országosokét, de szerintem nem ez az egyetlen helyi adó, ami nagyobb zenei választékot kínál, mint országosék.Teljesen egyetértek, Rádió M, Gong, Rádió 88, Csaba Rádió, Sunshine FM, stb., ha arculatban nem is, zenében mindegyik veri az összes amatőr pesti csürhét. Persze debreceniként nekem a Best FM a szívem csücske, tényleg a legjobb, főleg mióta nagyjából kigyomlálták a 90 előtti zenéket. Igaz, lassan az is megérett egy arculatcserére.
Tomi76 írta: ↑2020.08.04. 13:53 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 4-es főúton autózva Karcagra, Szolnoknál az Aktívra kapcsoltam a 92.2-re. Abban reménykedtem, hogy ahogy közeledünk majd Karcag felé akkor átvált a 93.8-ra de nem így lett. Manuálisan kellett átváltani. Ez hiba, vagy nem is várható hogy átváltson? Az RDS jól működik mert korábban a Petőfi simán váltott a frekik között, bármerre is jártam az országban.Lehet hogy nem érnek össze a frekik... Szolnok nagyon gyenge lett egy ideje... Karcagot alig fogom Szolnokon tetőantennával. Tiszakécske viszont RDS-el jön itt.