RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #189540  Szerző: lacika95

<moderálva>

a témába abszolút nem vágó sületlenség. Végleges tiltás.

djlacee
 #189530  Szerző: potyi

Szerintem nincs baj a Spirittel, de nem a Klub helyett kéne szólnia. Nem tartom Hitgyüli szócsőnek, az inkább a Hitrádió, ami - ha nyernek valamelyik nagy frekin - gondolom a 87.6-ra kerül a Spirit helyett...
 #189528  Szerző: Garfield

Spirit FM... Politikai rádióból hitgyüli szócső, minőségi csere lenne... :vomit:
 #189526  Szerző: IstvánB

potyi írta:Mit akar itt a Rádió1 Csoport? A Spirit FM-et abszolút értem, de jobb lenne nekik a 98.0.
Indítják a Roxy.-t ^^
 #189525  Szerző: potyi

Mit akar itt a Rádió1 Csoport? A Spirit FM-et abszolút értem, de jobb lenne nekik a 98.0.
 #189523  Szerző: lacika95

Budapest 92,9 MHz – közlemény benyújtott pályázati ajánlatokról
Közzétéve: 2020. december 14.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2020. november 4. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Budapest 92,9 MHz körzeti vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2020. december 14-én három pályázati ajánlatot nyújtottak be. A pályázók adatai a következők: Pályázó neve Pályázó székhelye

Közösségi Rádiózásért Egyesület 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor u. 31.

Klubrádió Zrt. 1037 Budapest, Bokor u. 1-5.

LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. 1117 Budapest, Nádorliget u. 7. D. ép. 2. em. 205.

Megígérem hogy jó fiú leszek a fórumon
 #188415  Szerző: potyi

Milyen jó lenne egy olyan helyzet, ahol:
1) A Klubrádió megszűnne, és sóval hintenék be a helyét
2) A Karc FM megszűnne, és sóval hintenék be a helyét
3) A Karc hálózatán megszólalna az Inforádió, kicsivel belemenősebb, de továbbra is objektív hírekkel, műsorokkal, és délután egy phone in show-val
 #182251  Szerző: Glenn

Hát hiszen a Tilos meg a Civil is működik. :yes:
 #182247  Szerző: noartist

zakopanendre írta: 2019.03.16. 13:33 Valamelyik nap hallottam, hogy a rádió működésének költségeit (valamennyi) részben hallgatói adományokból fedezik. Jelentheti azt, hogy a közösségi finanszírozás el tud tartani részben egy szerkesztőséget vagy valahogy másképp kell ezt elképzelni? Reklámok nincsenek, mégis van mögötte egy stáb. (ne politizáljunk)

Igen, egyre több példa bizonyítja, hogy el tud tartani a közönség egy-egy médiumot.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 137