RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#188988  Szerző: zoLee

Ritkán kommentelek, de ez már szemet szúrt...
Mégpedig a butaságokon való rugózás.

Mind zenei felhozatal, mind műsorok terén a Sláger FM az ország egyik legjobb rádiója, amit nagyon sokan szeretnek úgy, ahogy jelenlegi formájában hallható (ezért, hogy megvédem nem kapok semmi pénzt, még mielőtt....:D)
A playlist kitűnő, 0 elkapcsolásfaktorral.
És a Petőfihez mit szóltok?
Na az az elfáradt, igazi katyvasz, amire ráférne a rebranding!

Szóval kifejtem kommentelésem szándékát...

Miért nem tudja senki sem elengedni a "Sláger Rádiózást"?
11 éve megszűnt, felejtsük már el!!!!!
Én meg írhatnám a Rádió 1 topikba újra és újra hogy a Deejay meg a Roxy az etalon!
De minek tenném?

Ilyeneket írtok, hogy "ez a sláger sosem lesz olyan jó, mint a régi volt, meg se közelíti".

Miért is akarna olyan lenni?
Totálisan más a kettő, más a koncepció!
Ott mentek például napjaink zenéi?
NEM!

Elemezzük ki maga a szó jelentését...

Sláger= mindenki által ismert, közkedvelt, sokat rotált dalok az elmúlt évtizedekből és napjainkból.

Ide a rozsdás bökőt, ha Hit FM-nek hívnák (a hit angolul slágert jelent!) akkor senkinek semmi baja nem lenne sem a branddel, sem a zenékkel.
Ja, várjatok csak, mégis!
Mivel a hit magyarul vallást, álláspontot jelent.
Bukta....

Akkor mondjatok már kérlek szinonímát a slágerre!
"Jó zenék FM, vagy "Agyonjátszott zenék FM"?

Bejáratott név volt anno, megvették, kész.

De nem a Boros-Bochkor-Voga érát akarták visszahozni!

A sláger szó hallatán az angol "hit" szóra gondoljunk már könyörgöm, ne a 2009-ben megszűnt rádióra.
Ha meghallok egy dalt a Backstreet Boys-tól, akkor az jut eszembe hogy mekkora sláger volt ez anno!!!
És a sláger alatt nem az 1998-ban elindult rádiót értem :D

Na, jöhet a savazás, köszönöm! ;)

Ja, és fejtsétek már ki, mit jelent a "megfáradás"?

Változatos és frissülő zenei kínálat, pörgős jó műsorok. Olyan feelgood az egész.
Mire van itt még szükség? :D

Na pacsi!
 #188986  Szerző: Redfox81

Áthoztam a Rádió 1 topikból:
Tomi76 írta: 2020.11.13. 18:51
Redfox81 írta: 2020.11.13. 15:45 A Sláger FM brand úgyis elfáradt
Miről maradtam le? :o
Egyrészt a neve ellenére soha nem hasonlított az eredeti, országos Slágerre. Sem zeneileg, sem műsorok tekintetében, sem arculati elemekben. Ellenben most itt a Retro, ami ezek közül (úgy ahogy) mindet hozza. Másrészt annyiszor újult meg és változott, hogy hallgató legyen a talpán, aki ezt követni tudja (és akarja). Tehát Sláger "örökösnek" ott a Retró, ami minden szempontból alkalmasabb rá, így ez a "Slágerezés" itt okafogyottá vált. Maga a Sláger FM brand sem lett igazán kedvelt. Ellenben a Juventus a 90-es évek második felében és a 2000-es évek elején az volt, és szerintem a jelenlegi zenei kínálathoz jobban is illik.
 #188826  Szerző: Volvos

Garfield írta: 2020.10.23. 16:34
potyi írta: 2020.10.23. 10:22 Garami: “Jön most Sigala (s-sel!) és a Came Here for YOU(!)”, enyhe sokkot kaptam.
Én meg talán a petőfin hallottam valamelyik nap, hogy a csaj a Panic At The Disco-t jó magyarosan PÁNIK-nak mondta. :oops:
Azért az ilyenek elég szánalmasak tudnak lenni, ha valakik, legalább a rádiósok tudják kimondani az előadók és a dalok nevét...
Ez sajna a szolnoki Aktív rádióban is gyakori, (amit szégyellek) de leginkább akkor akad fenn a szemem, amikor a Petőfin az este 9-ig regnáló műsorvezető "INNÉT folytatjuk" mondata rendszeresen elhangzik...
 #188824  Szerző: Garfield

potyi írta: 2020.10.23. 10:22 Garami: “Jön most Sigala (s-sel!) és a Came Here for YOU(!)”, enyhe sokkot kaptam.
Én meg talán a petőfin hallottam valamelyik nap, hogy a csaj a Panic At The Disco-t jó magyarosan PÁNIK-nak mondta. :oops:
Azért az ilyenek elég szánalmasak tudnak lenni, ha valakik, legalább a rádiósok tudják kimondani az előadók és a dalok nevét...
 #188820  Szerző: potyi

Garami: “Jön most Sigala (s-sel!) és a Came Here for YOU(!)”, enyhe sokkot kaptam.
 #188782  Szerző: potyi

Elég jó lett, legalábbis reggel 6 és este 8 közt teljesen élvezhető zeneileg. Egy új, kevésbé rockos óranyitó viszont nem ártana. Ami a 103.9-en volt, sokkal ütősebb volt.
 #188648  Szerző: noartist

galacus1995 írta: 2020.10.02. 20:14 https://www.youtube.com/watch?v=Amsbv8G ... el=7clouds ez szokott menni a rádio 1 en akkor enyi erővel lehet a neve 96.4 Sláger fm vagy 103.3 sláger fm országosra
Kérlek, legközelebb gondold át posztolás előtt, hogy tényleg releváns-e az irományod. Ez például tényleg felesleges volt.
 #188645  Szerző: Tomi76

Ne haragudj de nem tudlak követni. Most mit akartál ezzel mondani? Az, hogy megy a Rádió 1-en is ez a zene még nem jelent semmit. A R1 alapból mai zenéket játszik, viszonylag sűrűbben, hiszen ilyen a rotációja. A Sláger FM pedig egy új arculatot vett fel, ami nagyon hasonló pl. a debreceni Best FM-hez, azaz mai, napjaink zenéit is, de a 80-as és 90-es évek zenéit is játsza. Nincs ebben semmi rendkívüli, vagy zavaros, ez egy ilyen formátum, manapság egyre több rádió játszik hasonló zenéket ezekből a korszakokból nem csak Magyarországon.
 #188641  Szerző: Tomi76

A ma délutáni Whiteboy "Levezető" mix csillagos, giga ötös volt!!! :yes: :party:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 102