RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#189402  Szerző: Garfield

Én megszüntetném. Kossuth van mindenhol, azon adnak misét/istentisztelet minden vasárnap, annyi pont elég. Egyébként nem mondom, hogy az egyházi rádióknak nincs létjogosultságuk, sőt, az MKR és az Európa kifejezetten színvonalas. Az viszont, hogy ezen egész nap imalánc és szentmise-közvetítés megy felváltva, na az már beteges.
 #189397  Szerző: Béci09

Radio02 írta: 2020.12.04. 08:45 Ezzel Egyetértek De Most pályáztatják 89.5 95.3 Kereskedelmi Budapesti frekvenciákat kíváncsi milyen rádiok lesznek ezeken a frekvenciákon
Most ez komoly? HOGY A BÁNATOS LÓSZARBAN JÖN EZ IDE :question: :question: :question: :question: :question:
 #189396  Szerző: Radio02

homerhamm írta: 2020.12.04. 05:18
Radio02 írta: 2020.12.03. 23:38 Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
Valahol PAX nincs, viszont van Mária. Kell is ez a rádió ezekbe az időkbe, főleg akik nem mernek templomba járni. Neked ha meg nem tetszik, el lehet a Mannára kapocsplni.... (Mire ezt elolvastam, se pont, se vessző. :D fúúúú....)
Ezzel Egyetértek De Most pályáztatják 89.5 95.3 Kereskedelmi Budapesti frekvenciákat kíváncsi milyen rádiok lesznek ezeken a frekvenciákon
 #189395  Szerző: homerhamm

Radio02 írta: 2020.12.03. 23:38 Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
Valahol PAX nincs, viszont van Mária. Kell is ez a rádió ezekbe az időkbe, főleg akik nem mernek templomba járni. Neked ha meg nem tetszik, el lehet a Mannára kapocsplni.... (Mire ezt elolvastam, se pont, se vessző. :D fúúúú....)
 #189390  Szerző: sababa

gondolj nagymamádra is
 #189388  Szerző: Radio02

Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
 #189220  Szerző: Glenn

noartist írta: 2020.11.25. 09:59 Kitöröltem mindent, értékelném, ha a továbbiakban az összeesküvés-elméletek terjesztésére nem a fórumot használnátok. Köszi.
:yes: :yeah: ;) :boldog:
 #189213  Szerző: noartist

Kitöröltem mindent, értékelném, ha a továbbiakban az összeesküvés-elméletek terjesztésére nem a fórumot használnátok. Köszi.
 #189189  Szerző: potyi

Moderálva!

noartist
 #189187  Szerző: Glenn

Jézus Mária! :shock:
Tényleg szelektív itt a moderáció... :x
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8