RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#189385  Szerző: troll

Lehülyézik azok magukat is, ha kell. Igazuk is van!
 #189384  Szerző: shadoe

zoLee írta: 2020.12.02. 20:43 Bírom, mikor egyesek különböző fórumokon élik ki agresszíójukat.

A "Tomi76" nevű taggal együtt ugyanazt írtuk, csak pepitában, hogy a Slágerrel semmi probléma nincs.
Hadd ne ismételjem el újra...

Olvass vissza!

Egyből belémkötöttél valami oknál fogva, aztán még neked állt feljebb, mikor cinikusan visszaválaszoltam :D

És te sértegetsz, nem én téged!

Más fórumokon is ezt csinálod, kötekedsz, aztán ha nem tudsz értelmesen érvelni akkor sértegeted a másikat, lehülyézed?

Ha én lennék az admin, már nem trollkodnál itt :)
Az illetőnek itt még sose volt ütősebb érve annál, mint hogy lehülyézi a fórumtársat. Én már el vagyok nála könyvelve mint többszörös agyatlan. Mivel én úgy tiltottam, hogy a lába nem érte a földet, most ti vagytok soron. Más topicokba is bejárkál, mert bizonyára most nagyobb a konfliktusigénye. Tiltás, némítás, oszt jónapot.
 #189372  Szerző: troll

Vissza pörgettem, mert már arra sem emlékszem, hogy ki vagy... de megtaláltam a legfontosabb idézetet tőled. Továbbra is egyetértek. Ez lenne az:
zoLee írta: 2020.11.17. 20:21 ... én meg egy hülye vagyok.
 #189357  Szerző: zoLee

Bírom, mikor egyesek különböző fórumokon élik ki agresszíójukat.

A "Tomi76" nevű taggal együtt ugyanazt írtuk, csak pepitában, hogy a Slágerrel semmi probléma nincs.
Hadd ne ismételjem el újra...

Olvass vissza!

Egyből belémkötöttél valami oknál fogva, aztán még neked állt feljebb, mikor cinikusan visszaválaszoltam :D

És te sértegetsz, nem én téged!

Más fórumokon is ezt csinálod, kötekedsz, aztán ha nem tudsz értelmesen érvelni akkor sértegeted a másikat, lehülyézed?

Ha én lennék az admin, már nem trollkodnál itt :)
 #189344  Szerző: troll

zoLee írta: 2020.11.29. 14:28 Egyetértek!
Viszont óvatosan fogalmazz, ne örömködj annyira, mert mindjárt itt terem kedves Troll fórumtársunk és elküld a búsba :lool:
Vagy csak egyszerűen lehülyéz :D

Őt nem, mert normálisan írt. Téged viszont maximális mértékben!!!!
 #189281  Szerző: zoLee

Egyetértek!
Viszont óvatosan fogalmazz, ne örömködj annyira, mert mindjárt itt terem kedves Troll fórumtársunk és elküld a búsba :lool:
Vagy csak egyszerűen lehülyéz :D
 #189269  Szerző: Tomi76

Reggel óta hallgatom folyamatosan a Sláger-t, és meg kell, hogy mondjam a zenei összeállítás nagyon szuper. Szerintem most, ebben a formában, így jó ez a rádió. :party:
 #189251  Szerző: potyi

Jó pörköltszaftos lehet az a kijelző...
 #189249  Szerző: sababa

amíg a miniszterelnöknél P2-esek, nincs félnivalójuk :D

Kép
 #189246  Szerző: potyi

Semmi-semmi, feleslegesen vészmadárkodtam, 4. elolvasásra már oké. Sőt, inkább a túlélési esélyüket növeli a jogosultság lejárta után. :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 102